Van rá bármilyen minimális esély, hogy vehessek magamnak egy UH-1-es helikoptert?
Most vonatkoztassunk el attól hogy csak pénz kérdése minden. Most nincs, de majd lesz :)
Egyszerűen imádom ezt a típust, a régi vietnámi háborús filmek szerettették meg velem.
Polgári célra be lehet szerezni?
Majd ha gazdag leszek leteszem a helikopter pilóta engedélyt, és egy ilyet szeretnék venni. Ennek van valami akadálya?
Igen tudom az a polgári változat. Ebben is van valami, de az igazi álom egy ecte katonai Uh-1. A még távolabb, ami megjárta Vietnámot :)
De ez is egy járható út.
Ez igaz, de 120 misiből a Lamborghinit a vételárán felül elég sok ideig tudod tankolni, a helikoptert pedig külön pénzért tárolják, speckó üzemanyag, engedély a felszállásra, stb.
De igazad van, te tudod :)
én ha lenne annyi pénzem, én inkább egy Bell 222-est alakítanék át (airwolf 4ever:D) egy az egyben olyanra :D
nekem az a favorit.. bár lehet ez hogy ez lehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!