Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek így mennyi esély...

Szerintetek így mennyi esély van arra hogy megbüntetnek?

Figyelt kérdés
volán busznál nem volt nálam annyi pénz így nem váltottam jegyet, a vezetéknév azonos az enyémmel,és a születési dátum,de más lakcímet mondtam be és az anyja neve helyett is egy másikat,kérdezték még az iskolát arra az igazat mondtam.gyakorlott bliccelők ti mennyi esélyt láttok hogy így "megtalálnak"?
2011. márc. 25. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
sokat
2011. márc. 25. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Így, hogy az iskolára igazat mondtál, elég sokat. A születési dátumon se ártott volna változtatni.

Nem is tudtam, hogy a Volán buszokon vannak ellenőrök. Azt hittem, ott fel sem engednek szállni bemutatott jegy nélkül.

2011. márc. 25. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fognak megbüntetni,mert a büntetést nem az iskolába küldik,hanem a lakhelyedre, mivel arra mást mondtál,így odaküldik. nem fog senki nyomozgatni az iskoládban. Ha mégis akkor is le tudod tagadni hogy te voltál,mert ha az ellenőr volt ilyen pancser hogy bemondásra elfogadta az adataidat,akkor azt akár más is bediktálhatta. Legközelebb azért légy még ügyesebb ha ilyenre kényszerülsz,esetleg beszéld meg az ellenőrrel hogy te nem szoktál bliccelni,de most tényleg nem volt pénzed. Az a baj hogy az ellenőrök a feljelentések után kapnak mozgóbért, és vannak akik próbálkoznak kamu feljelentést is kreálni. Ki bizonyítja hogy a te esetedben nem ez történt? Én nem utasként tudom ezeket a dolgokat. Sziasztok
2011. márc. 27. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Kovetkezo a helyzet: mondhatod hogy hat valaki biztos bediktalta aki ismer az iskolabol igy tudta a vezeteknevet es a szuletesnapot, de az anyadat mar nem.

Gond az, hogy ha eljut odaig a dolog hogy eloszedik xy ellenort, es szembesites lesz... abbol megutheted a bokadat.

legkozelebb esetleg fizess azert amit hasznalsz.

2011. márc. 28. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenért azért nem szembesítenek.Ez nem bűncselekmény. Meg addig hónapok évek telhetnek el,szerinted hány embert lát naponta az ellenőr? Emlékezne rá ha több ember közül kéne kiválasztani? És akkor is sántít az ügy az ellenőr ellen, mert ha az adatok egyik fele hamis,akkor ki garantálja hogy a másik fele hiteles?
2011. márc. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!