Megbüntetett a közterületfelügyelet. Szerintetek kinek és mit kellene írnom?
",de mivel a hó nem volt eltakarítva ,igyekeztem minél közelebb a bejárathoz állni,és nem is figyeltem."
nincs itt semmi enyhítő körülmény,hisz magad írtad nem figyeltél,még szerencséd is van mert ha közterületen lett volna akkor százezer.fizesd csak be ha hibáztál és ne keress kibúvókat pl a terhességeddel.
A kérdező hibázott, elismerte ő is, megkapta érte a büntetését, de könyörgöm, azért mert egyszer előfordult ilyesmi, nem kell a sárba döngölni. Főleg nem olyasmit írni, aminek nincs semmi valóságalapja...
tényleg semmi alapja? [link]
milyen sárba döngölés?azt írtam megbüntették mégpedig jogosan fizesse ki,és ne a kifogásokkal házaljon,hogy veszélyeztetett terhes.ha annyira veszélyeztetett akkor ne kocsikázzon,hanem otthon biztonságban hordja ki a gyerkőcöt.\amit szívből kívánok\
Úgy látom itt nem mindenki tudja mi is a veszélyeztetett terhesség.Ha férfi,ha nő ajánlom nézzen utána mindenki,mielőtt marhaságokat ír.Attól,hogy ez van,még nem vagyok képes levegőn és vizen élni,és igen elmentem hivatalos ügyeket intézni,és megálltam hazafelé ,hogy vegyek ételt.Tudjátok vannak dolgok,amit csak személyesen lehet megodani.Sajnos!
Azoknak meg akiknek csípi a szemét,hogy 5000 ft miatt aggódok,üzenem,hogy igen,igen és igen.Aggódok rajta.Mivel én táppénzen kell ,hogy legyek,csak a párom fizujából élünk.És ha nem baj,nem lesz lelkiismeretfurdalásom,hogy 30 évesen van egy 94-es autónk és megengedem magamnak azt a luxust,hogy gyereket szüljek!!!Mindemellett aggódok 5000 ft-on!!!!!Kár folyton ítélkezni,segítség nyújtás helyett.A hasznos tanácsokat mégegyszer köszönöm!Üdv.
Nos ,örülhetsz ,hogy csak 5 ezerre büntettek meg,ha rendőr jött volna ,vagy a közterületesek értestik a büntetés minimum 30.MOzgáskorlátozottak helyén szabálytalanul parkoló autósokat eléggé megszokták büntetni,tehát én soha nem állok oda.A másik:A közterületfelügyelőkről csak rossz véleményem van,mocskos g"ciláda mind.Mindenképp személyesen intézd,mert ha telefonálsz vagy levelet rsz lese fognak sz"rni.:STapasztalat.Ha a közterületfelügyelet büntetett meg ,akkor mindenképp oda is kell befizetni.LElettél fotozva,majd kiküldik a levelet ha eddig nemkaptál és a csekket.Nekem is ezt tették zöld övezeti parkolásért.
Nem sok esélyt látok a büntetés eltörlésére sajnos.minden pénz jol jön a közterületeseknek is.
A közterület felügyelet nem méltányolhat,(egyszerűen nem tehetik meg jogilag). Ha nem fizeted be, akkor a rendőrségre fog kerülni ahol már van méltányosságra lehetőség,de súlyosbításra is van esély. Az én privát véleményem hogy "csak" 5000 ft, ez lehetett volna sokkal durvább összeg. Tudom minden fillér számít,de ha rendőrségre járást is bele számolod akkor nem biztos hogy jobban jössz ki,+ külön szabálysértési bírságot is ki szabhatnak rád az 5000(tán 30000 lesz) felülre,esetleg pár büntető ponttal fűszerezve.
A szabálysértési előadótól függően..,mik az esélyek ?
Tanácsom : fizesd ki,mert szerintem rosszabbul fogsz járni,és jobb letudni,és mihamarabb elfelejteni.
Nem elég az a kapaszkodó hogy terhes vagy,"megállhattál volna a parkolóban máshol is" ........ezt fogják mondani.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!