Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megbüntetett a közterületfelüg...

Megbüntetett a közterületfelügyelet. Szerintetek kinek és mit kellene írnom?

Figyelt kérdés
A közterületfelügyelet megbüntetett ma 5000 ft-ra,mert egy áruház parkolójában a rokkantak helyére álltam.Jelzem ez nem szokásom,de mivel a hó nem volt eltakarítva ,igyekeztem minél közelebb a bejárathoz állni,és nem is figyeltem.Veszélyeztett terhes vagyok,a 6. hónapban.Minél kevesebbet akartam a csúszós úton botorkálni.Tudom,nem mentség,de mégis... Majd miután megtaláltam a büntetőcédulát,rögtön hívtam a rajta található számot.Ott közölte egy hölgy,hogy ez részükről lezárt ügy,várjak 30 napot,akkor ők átadják a rendőrségnek,náluk próbálkozzak.Felhívtam a rendőrséget,ott azt mondták,hogy ehhez nekik semmi közük...Az ügy a polgármesteri hivatalhoz fog kerülni,őket is hívtam.Ott azt a választ kaptam,hogy a közt-nél próbálkozzak,mert nekik be kell hajtaniuk,a közt-nél elengedhetik,vagy mérsékelhetik a büntetést.Tehát akkor most kinek és mit írjak?Egyáltalán írjak,vagy személyesen menjek be?Mik az esélyek? (Kecskemét)
2010. jan. 21. 21:26
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Mekkora szerencse,hogy nem vagyunk egyformák!Köszönöm Istenem...
2010. jan. 21. 21:40
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztem csak a jóhiszeműségükön fog múlni,h. elengedik-e vagy mérséklik a büntetést!Én általában,ha megbüntetnek(és nem jogos) azonnal megyek be az irodájukba és reklamálok...,már egy két büntetést sikerült igy elsimitanom!Neked is lehet ezt kellett volna,sok szernecsét!;)
2010. jan. 21. 21:44
 3/17 A kérdező kommentje:
Hmm.. Sajnos nem tapasztalom,hogy túl sok emberség és együttérzés lenne bárkiben is.. De azért talán egy próbát megér. Köszönöm a választ!
2010. jan. 21. 21:50
 4/17 anonim ***** válasza:

Menj be a közterület felügyelethez, szerintem nemfogják elengedni, de minimálisra csökkentik majd neked.

( nekem mondjuk az 1200 Ft-os büntetést se akarták elengedni. :S )

2010. jan. 21. 21:53
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
5000 Ft-ért nem tudom mit kell rinyálni, aki fenn tud tartani egy autót, azt nehogy már földhöz vágja 5000 Ft...
2010. jan. 21. 22:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy jó tanács a reklamáláshoz (van közterületes ismerősöm, azért mondom): ne asztalt borogatva, hőbörögve menj be, mert az senkinek sem szimpatikus. Sőt, igyekezz ne is nagyon mentegetőzni. Azt mindenképpen mondd el, hogy elismered, hogy hibás voltál, és tényleg csak a szükség vitt rá arra, hogy ott parkolj. Azt, hogy babát vársz, látják is rajtad. És ha tényleg azt látják rajtad, hogy normálisan állsz a helyzethez, ők is megértőek lesznek. Sok sikert! :)
2010. jan. 21. 22:19
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
ma 22:16-nak...,jah csak az(bünti) kb. annyi,h. kidobsz a szemétbe egy ötezrest..,azon akor már inkább megtankolnék..
2010. jan. 21. 22:33
 8/17 anonim ***** válasza:
30%
Ha be is mész bárhová, legalább figyelmesen parkolj. A terhesség nem betegség. Legfeljebb ezt kapod...5000-ért
2010. jan. 21. 22:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Te meg mielőtt kommentálsz valamit,tanuj meg figyelmesen olvasni!
2010. jan. 21. 23:01
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális ,segítőkész válaszokat!

A többieknek meg.... minden jót!

2010. jan. 21. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!