Ma vezettem életemben először, és nem ment! Feladjam ezek után?
Nem gondoltam, hogy még találkozok valaha ennyire pesszimista emberrel. Hányszor is írtad el, hogy most vezettél életedben először? Elégszer ahhoz, hogy még én is megértsem :D
Mindenhez így álltál hozzá eddig az életben, hogy ha elsőre nem ment, egyből feladtad? Ez túl negatív hozzáállás..
Ha esetleg nem tudsz főzni, és majd csinálsz először egy laza rántott krumpli levest, akkor ha odaégeted a rántást már fel is adod, mert bebeszéled magadnak, hogy nem tudsz főzni?
Annyira izgultam,hogy fék helyett a gázpedált nyomtam! :)
Ja,és azt el sem mondta,hogy mikor teszem kettesbe,hármasba!Csak mondta,hogy váltsak.
Kérdezte már egy-két hónapja,hogy vezettem e már (amikor még csak szó volt róla,ha meglesz a kresz,nála fogok vezetni),mondtam,hogy nem,és azt mondta,ne is tanítson senki,mert berögződenek majd rossz szokások.Inkább induljak nulláról.
De ez az első vezetési élmény mély nyomot hagyott bennem!
Nem szeretném veszélyeztetni mások életét! :D
Ne add fel az első óra után! Vezess még legalább pár órát amíg döntesz hogy végigcsinálod vagy sem :)
Nekem szerencsére ment az elindulás, megállás meg ilyenek ment előtte vezettem már autót.
24f
Ne aggódj,senki nem az anyja hasában tanulta!
Én olyan béna voltam,megőszült az oktatóm,mégis sikerült!Néha én is fel akartam adni,mert nem úgy ment a vezetés,de minden nap egyre jobb lesz!Ne add fel!!
Az a balszerencséd, hogy ey nem megfelelő oktatót, vagy iskolát választottál. Nem mindenkinek felel meg a "mélyvízbe dobás". Hírdeti magát egy iskola, ahol azt ígérik, hogy még a legügyetlenebbet is megtanítjaák vezetni.
De azért ne add fel. Minden kezdet nehéz. (A tolvaj is azt mondta az első alkalomkor, mikor cipelte az üllőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!