Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ma vezettem életemben először,...

Ma vezettem életemben először, és nem ment! Feladjam ezek után?

Figyelt kérdés
Sikeres kresz vizsgát tettem elsőre,és ma mentem vezetni.Azzal kezdte az oktató,hogy a városban bent álltunk az út szélén a szegélynél,elmondta mit hol találok (fék,gázpedál,stb) és mondta,hogy indulhatok is.Bent kellett köröznöm a városba,meg átmenni egy másik településre.Nekem ez így elsőre sok volt.Előtte életemben nem vezettem még,soha!Egyszerűen nem megy a váltás,nem akkor nyomom a kuplungot,mikor kéne,és az iránytartásom sem a legjobb!Szerintem jobb,ha lemondok a jogsiról!Tök béna vagyok!Lehet ez csak az kezdők balszerencséje?(23/N)

2014. szept. 28. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel, én szerintem leizzadtam 1-2 kilót az első órámon, nekem is azzal kezdte az oktató, hogy akkor megyünk a rutin pályára, forgalomban. Én meg: Kivel? Mert velem aztán biztos nem, aztán persze én vezettem, vagyis azt hiszem, nem sok mindenre emlékszem, úgy izgultam. Ennek 5 éve, ma meg már kocsim van és minden nap vezetek, Budapest, belváros, külföld... Ne addfel, menni fog,a legtöbben így ketdik!
2014. szept. 28. 17:43
 2/15 anonim ***** válasza:
nem élesben kellett volna először kipróbálni. Vmi ismerős, barát... megmutathatná valahol.
2014. szept. 28. 17:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam, hogy még találkozok valaha ennyire pesszimista emberrel. Hányszor is írtad el, hogy most vezettél életedben először? Elégszer ahhoz, hogy még én is megértsem :D

Mindenhez így álltál hozzá eddig az életben, hogy ha elsőre nem ment, egyből feladtad? Ez túl negatív hozzáállás..

Ha esetleg nem tudsz főzni, és majd csinálsz először egy laza rántott krumpli levest, akkor ha odaégeted a rántást már fel is adod, mert bebeszéled magadnak, hogy nem tudsz főzni?

2014. szept. 28. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
#3 vagyok: ez nem a kezdők balszerencséje. Ez szimplán az, hogy kezdő vagy. Nem balszerencse, mivel még sose csináltad..nem születhet mindenki autóversenyzőnek.
2014. szept. 28. 17:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy milyen sok embernek van jogsija, mennyien vezetnek. Aztán arra, hogy milyen végtelenül sok primitív, hülye ember van a világon. Rakd össze a kettőt: ők is megszerezték a jogsit, ugye? Hát akkor neked miért ne sikerülne.
2014. szept. 28. 17:49
 6/15 A kérdező kommentje:

Annyira izgultam,hogy fék helyett a gázpedált nyomtam! :)

Ja,és azt el sem mondta,hogy mikor teszem kettesbe,hármasba!Csak mondta,hogy váltsak.

Kérdezte már egy-két hónapja,hogy vezettem e már (amikor még csak szó volt róla,ha meglesz a kresz,nála fogok vezetni),mondtam,hogy nem,és azt mondta,ne is tanítson senki,mert berögződenek majd rossz szokások.Inkább induljak nulláról.

2014. szept. 28. 17:51
 7/15 A kérdező kommentje:

De ez az első vezetési élmény mély nyomot hagyott bennem!

Nem szeretném veszélyeztetni mások életét! :D

2014. szept. 28. 17:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Ne add fel az első óra után! Vezess még legalább pár órát amíg döntesz hogy végigcsinálod vagy sem :)

Nekem szerencsére ment az elindulás, megállás meg ilyenek ment előtte vezettem már autót.

24f

2014. szept. 28. 18:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,senki nem az anyja hasában tanulta!

Én olyan béna voltam,megőszült az oktatóm,mégis sikerült!Néha én is fel akartam adni,mert nem úgy ment a vezetés,de minden nap egyre jobb lesz!Ne add fel!!

2014. szept. 28. 18:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Az a balszerencséd, hogy ey nem megfelelő oktatót, vagy iskolát választottál. Nem mindenkinek felel meg a "mélyvízbe dobás". Hírdeti magát egy iskola, ahol azt ígérik, hogy még a legügyetlenebbet is megtanítjaák vezetni.

De azért ne add fel. Minden kezdet nehéz. (A tolvaj is azt mondta az első alkalomkor, mikor cipelte az üllőt.)

2014. szept. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!