Tényleg mindent figyelmen kívül hagyva kell megállni a rendőr jelzésére?
Szerintem helyesen jártál el, buszmegállóban tilos a megállás, és kanyarodósávban sem parkolhatsz ( kivéve ha fekete városi SUV-od van körbefóliázva, és kopasz kigyúrt fickó vagy )
Egyszerüen bunkó volt a közeg.Az első lehetséges helyen kell félrehuzódni ahol lehetséges.Nyomtál volna satuféket az út közepén ?
Ha egy mögöttem lévő autóban ül, akkor igen.Ha viszont a kereszteződésben áll és a forgalmat irányítja, akkor természetesen az ő utasításai érvényesek.
Ha egy rendőr azt mondja, hogy állj meg a vasuti átjáróban mert épp ott akar ellenőrizni( ott is tilos megállni) akkor megállsz és megvárod míg jön a vonat ? :)
Kedves második!
Én is úgy gondolom, hogy a kereszteződésben ha irányít a rendőr, természetesen az ő utasításait követem. De ez közel sem az a helyzet volt.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!