Hogy tudom magam kimenteni illetve fellebbezni, hogy a közlekedési közigazgatási bírságot ne kelljen megfizetnem? A hatóság szerint a fényjelző-készülék jelzését figyelmen kívül hagytam.
Sajnos nem sok mindent tudsz csinálni, ugyanis vannak szemtanúk, mégpedig a hatóság. Akik ha hazudnak, akkor is igazat mondanak. Nővéremet úgy büntették meg 30000Ft-ra, hogy még utána egy kocsi átjött a vasúti síneken mielőtt a lámpa piros lett volna. Hiába mondta, hogy még zöld volt, a rendőrök csak annyit mondtak neki, hogy "Hölgyem, 3-an láttuk." ... ez pech... Tesóm, mivel egyedül volt 3 hivatalos személy ellen, nem tehetett mást, mint fizetett. Mondjuk a 100000Ft tényleg nagyon sok.
Az a baj, ha megpróbálsz perelni még lehet, hogy a perköltséget is veled fizettetik ki. Nem éri meg... :(
Ha lámpába épített kamera volt, akkor nem hivatkozhatsz arra, hogy nem látszik a piros. A kamera hitelesítetten úgy van elkészítve, hogy csak akkor készít felvételt, ha a lámpa piros. Tehát akit fotóznak, az a piroson ment át.
Egyedül részletfizetést tudsz kérni, de csak a fizetési határidőig. Azt követően már azt sem. Intézkedj. 10 hónapra megadják.
Ez szívás... Ezt sehogy sem úszod meg! Tudod manapság olyan suttyó mocskos aljadék nagyképű(és még sorolhatnám éjt nappalátéve) Rendőrei vannak a magyar államnak akik ha kell,ha nem HAZUDNAK!!!
és akármit mondanak,nekik igazuk van!!! Ha megvernek,akkor is igazuk van és ők nem csináltak semmit!!!
Ez bűntetés...
Köszönöm a gyors válaszokat. De én még reménykedem, hátha van valami kiskapu. Az általában mindíg van, csak nem tudunk róla, de tény, hogy sajnos én vezettem :o(
Várom még azért a hozzászólásokat, tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!