Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minden gépkocsivezető-oktató...

Minden gépkocsivezető-oktató ordít a tanulóval a legkisebb hibáért is? Vagy vannak türelmesebb fajták?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 11:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. Ha megbukok, az fix, hogy otthagyom! Egyébként meg annyira rosszul azért nem vezethetek, mert még soha nem fulladt le a motor, és a rutinvizsgán is pótóra nélkül átmentem.. Szóval ezt jól kifogtam akkor :-(
2008. aug. 6. 22:38
 12/15 anonim ***** válasza:

Amikor én tanultam vezetni, és felemelte az oktató a hangját, akkor rászóltam hogy nem kell kiabálni. hiszen örüljön neki adod neki a nem is kevés pénzt.

Szerintem határozottan válaszolj vissza mert ha látja hogy nem mersz vissza szólni akkor tuti h vetet plusz órákat...

2008. aug. 7. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindig el lehet menni másik oktatóhoz, őt meg be lehet panaszolni. Persze először érdemes szólni neki erről, hogy te ezt nem tolerálod, és vegyen vissza. Az autó sérülései meg az ő kockázata. Ha nem viseli el, keressen másik munkát. Az én oktatóm bagózott az autóban, és kerek perec megmondtam neki, hogy fejezze be végleg, mert egyrészt illegális, másrészt parasztság. Nem hallgatott rám, ezért feljelentettem az iskolában, aztán a munkaügyi ellenőröknél, és persze másik oktatót kerestem.
2008. aug. 8. 10:44
 14/15 anonim válasza:
kinek mi a kicsi hiba :S anno néha én is szinte bőgve jöttem el 1-1 óráról, mert igazságtalannak éreztem dolgokat. ma már csak nevetek magamon... hisz ha akkor nem ordítanak velem talán csak a magam vagy a kocsi árán tanulom meg. javaslom probálj meg nagyon nagyon figyelni de ne görcsösen!!! azzal csak rontasz. ja meg mindig légy vidám és próbálj pozítívan hozzáálni, hogy igen is ügyi vagy és meglesz a vizsga
2008. aug. 10. 17:39
 15/15 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes oylan októval kezdeni, aki nem türelmes, mert még a kedved is elveheti a vezetéstől! Nekem nagyon rendes oktatóm volt, többen is őt ajánlották, mindigis rengeteg tanítványa volt. Ő semmitől nem akadt ki és nem húzta fel magát. Ha valaki kiabált volna velem végig, tutira nem bírtam volna ki.
2008. aug. 10. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!