Minden gépkocsivezető-oktató ordít a tanulóval a
legkisebb hibáért is? Vagy vannak türelmesebb fajták?
Az enyém nem ordított. Hallottam olyanról aki ordítozósabb volt, de azt ott is hagyták a retekbe a tanfolyam közepén. Ha ilyen helyzetben vagy, rögtön válts oktatót, vagy iskolát, mert csak megutálod az egész vezetést, és félni fogsz a forgalomban.
2008. aug. 6. 11:43
Vannak türelmesebbek. Igazából az lenne a természetes, hogyha már fizetsz, akkor azért valamit kapsz is. Szóval nyugodtan hagyd ott a francba, és keress másik oktatót, mert így csak azt éri el, hogy félni fogsz, és a vizsgán sem tudsz nyugodtan vezetni. Az én oktatóm egyszer kiabált, de akkor is elnézést kért utána, csak már 4-szerre fulladtam le ugyanabban a kereszteződésben (vizsga előtt két nappal). Szóval keress egy türelmesebbet.
2008. aug. 6. 14:24
Az én oktatóm is ordítós volt,hamar bedurrant ha vki hibázott!
Szerencsémre velem nem csinálta,mert a szomszédunk volt az oktató.
De másokat leordított rendesen.
Persze hogy vannak türelmesebb oktatók is,de gondolom ugy vannak vele,ha ordítunk az ember könnyebben megjegyzi a hibát,és próbálja máskor jobban csinálni!
Próbálni kell odafigyelni rá,hogy minden símán menjen,akkor nem lesz gond!
2008. aug. 6. 15:06
Nekem az első oktatóm is ordítozós volt... De kibírhatatlan is. Mindig mondta, hogy igy meg úgy vigyázzak, mert hányszázezer forint ezt meg azt kicserélni... Meg az ő jogsiját veszik el, ha gyorsan hajtok... Nagyon elment tőle az önbizalmam...
Aztán egy másikat választottam (aki az édesapja volt xD) és ő sokkal nyugodtam, normálisabb volt és sokat segített, bíztatott és megdicsért ha valamit jól csináltam. Eu engem nagyon bátorított. Mondjuk én lány vagyok erre nekem szükségem is volt. A párom bezzeg puffogot, hogy nem kell dicsérgetni, jól kell csinálni a dolgokat :) amikor mellette vezetek is mindig szól a hibáért, de dicsérni nem szokott, ami engem bánt is, de erre csak azt mondja, hogy természetes ha jól mész, az a baj ha nem :)
Szóval he téged nagyon bánt és elveszted minden kedved a vezetéstől akkor válts oktatót!
2008. aug. 6. 15:34
Amikor a B kategóriát tettem le, akkor az én oktatóm is eléggé heves volt. De nem ordított velem. Amikor az A, C, E kategóriát csináltam, sosem kiabált, vagy ordítozott velem egyik oktatóm sem (volt egy pár). Pedig nehéz póttal nem olyan könnyű közlekedni, meg tolatni. De az is lehet, hogy már kevesebbet hibáztam, mint a személyautónál.
2008. aug. 6. 15:36
6/15 anonim válasza:
Az én volt oktatóm még csak a hangját sem emelte fel, nagyon türelmes ember. Még a kanyart se láttam, de már szólt, hogy lassítsak, ezért nem is lett volna miért ordibálnia.
2008. aug. 6. 16:06
7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nem értem, mert az első beszélgetés alapján messze ez volt a legudvariasabb fazon, pedig legalább 10 oktatóval beszéltem.. Igazából nem akarok már váltani, mert túl akarok lenni a tanfolyamon minél hamarabb. Nem tudom, hogy lehet megmondani neki, hogy ne ordítson.. Elvégre valószínűleg mikor ő harmadszor volt a forgalomban, ő se látott meg minden táblát..
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, és a legrosszabb, hogy stresszel az ordítással, mer összevissza nyomkodja apedálokat - persze, hogy még 3 dolgot elrontok..
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, és a legrosszabb, hogy stresszel az ordítással, meg összevissza nyomkodja apedálokat - persze, hogy még 3 dolgot elrontok..
Idegbeteg egy fazon lehet! Azért én finoman a tudtára adnám, hogy az én pénzemből él (nem is rosszul)!
Az ő szempontja meg az, ha buksz a vizsgán akkor plusz órákat kell venni, és az plusz pénz neki! Mondjuk ilyen esetben én nem mennék vissza hozzá!
2008. aug. 6. 21:56
Kapcsolódó kérdések: