Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Félek a repüléstől! Mit...

Félek a repüléstől! Mit tegyek? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Gyorsan szeretnek tippeket ilyesmi,mert 2 nap múlva megyünk Törökországba és nagyonfélek. Kicsiként ültem repülőn rengeteget,még emlékszem is rá ,de kicsi voltam és máshogy fogtam fel a dolgokat nem vettem tudomást róla. Azt ne mondjátok hogy csináljam ezt mert ez már természetesen nem fog sikerülni:( nem szeretnek zenét hallgatni mert bedugul a fülem aludni sem szeretnék:) ( egyebkent minden rendben volt csak most lezuhant kínában is repülő meg ma még 1 valahol ) lehet nem kéne tévét néznem:D:Dcsak parázok. Köszönöm előre a válaszokat:)!

2014. júl. 24. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne nézz ki az ablakon...

könyvvagy keresztrejtvény sztem jól jöhet

2014. júl. 24. 17:41
 2/6 FIVESTAR válasza:
32%

ha ez bíztat.

akkor csak mondom hogy pár napja az Orosz-Ukrán határnál kilőttek egy utasszálítót és mind a 280 valamennyien szörnyethaltak:)

amúgy...

fel ülsz a repülőre...tudomást se vegyél róla hogy az egy repcsi..gondolj arra hogy busszal mész:)

a mai gépeken szinte meg sem lehet érezni hogy repülsz:)

és húzd le a sötétítőt!

jó utat:))

2014. júl. 24. 17:42
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:
53%

Rászánod magad, felülsz, majd visszaérkezel a földre így vagy úgy....

Ne aggódj, még egy repülő sem maradt fent!

Na igen, rossz esetben vagy lelőnek, vagy lezuhan magától, de ha megnézed mennyi repked, igazából nem veszélyes. Sokkal valószínűbb, hogy a kocsiban az úton halsz meg.

2014. júl. 24. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy kinézek az ablakon ki is szeretnék majd :)mert gyonyoru:)
2014. júl. 24. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha bedugul a fuled, akkor nyelj egy párat és/vagy ásíts, pont ezért van ott a fülkürt, hogy a nyomásviszonyokat kiegyenlítse. Nem tesz jót a dobhártyádnak, hogy órákig túlfeszített állapotban van.
2014. júl. 24. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok mar törökbe vagyunk tegnap óta mikor felszaltunk becsuktam a szemem meg remegtem es sirtam,de utana tok jo volt csak a vege fele legorvenyekbe keveredtunk akkor meg ki voltam:D de minden rendben. Koszonom a valaszokat:)
2014. júl. 27. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!