Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy folytathatom a jogsit ha...

Hogy folytathatom a jogsit ha lejárt a KRESZ vizsgám és néhány gyakorlati órát is vezettem már? (részletek lent)

Figyelt kérdés

2011-ben sikeres rutin vizsgát tettem, majd 8 gyakorlati órán is részt vettem. Ezt követően viszont lejárt a KRESZ vizsgám érvényességi ideje, mert ezt 2 évvel ezek előtt tettem le. Ezt sajnos akkor és azóta sem újítottam meg, tettem le újból.

A kérdésem az, hogy ha újból sikeres KRESZ vizsgát teszek folytathatom-e ugyanonnan ahol abbahagytam?

Ezek alapján a jelenlegi rendszerben (sikeres KRESZ vizsga után) 12 gyakorlati órán kell még részt vennem, hogy gyakorlati vizsgára mehessek?

2013. jún. 17. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az egészet elölről kell kezdened.
2013. jún. 17. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos. Közben beszéltem már egy oktatóval is és ő is ugyanezt mondta, hogy nincs már lehetőség két év után meghosszabbítani. Minden elveszett ...
2013. jún. 18. 11:04
 3/5 anonim válasza:
100%

Én is így szoptam be, csak én még nem vezettem forgalomban, sőt a rutinom sincs meg. Vmi regisztrációs költségekkel b*szogatnak engem, 30 ezer környéke, pedig nem is az én hibám volt, a gyakorlati oktató kiment augusztus közepén külföldre + amúgy is heti 2 órát vezethettem, annyira teli volt.

Na a lényeg, h a KRESZ-t, ha már egyszer végigülted, akkor van vmi elearninges dolog, ahol le lehet nyomni. Legalábbis az én oktatóm ezt mondta 1-2 hónappal ezelőtt. Remélem még van, de ez 10 ezer forint + talán vizsgadíj is, de mégis csak jobb, h otthon b*szkodok, mint a forró teremben ülök 2 hetet.

2013. jún. 24. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Ez az elearninges dolog érdekelne. Valóban jobb lehet, mint a terem b..szkodni.

Gondolom azért ilyen, hogy egészségügyi alkalmassági (10 éves érvényességgel) és az elsősegély az megmarad, azt azért már nem kell újra csinálnom?

2013. jún. 25. 09:15
 5/5 anonim válasza:
100%
Gyorsabb is az elearning, csak nekem az + 10 lenne, ezt meg nem szamolja elmeliteg, de vmi regisztraciora megis szamol 30-at, amibe gondolom ezt is beleszamolja. Mondta is h igy ugy ennyi. Szoval bejarok, amikor van kedvem erre a sz*rra, ha mar ennyire muszaj, csak azt nem ertem h az 50 eves embereket miert nem ultetik vissza a padba, ha mar engem 2 ev utan igen. Hulye rendszer, foleg, h egy hibaponttal nyomtam le azt a sz*rt.
2013. jún. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!