Milyen GPS-t vegyek (részletek lent)?
Egy osztrák bútorszállító cégnél dolgozok, és sokszor az új házakba kell szállítani a bútorokat, és a céges navi (Becker) nem találja a címeket, össze-vissza kavar. Tehát egy navigációt szeretnék (játék, zene, fénykép, film és egyéb nem navigációs dolgok nem érdekelnek), ami mindig frissül magától, megbízhatóan működik, nem keresi egy óráig a jelet, nem tervez fél napig, esetleg figyelmeztet a magasságkorlátozásokra, tudja a telepített traffipaxokat. Nyáron pedig motorral is szeretném használni.
Ausztria, Svájc, Olaszország, és Németország területén kellene elsősorban a pontosság.
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk az iGo rendszer vált be. Bér magasságkorlátozásokat nem tud.
A normál árú térképeket magától nem tud frissíteni, kell hozzá számítógép (vagy internettel rendelkező GPS készülék, de az meg drágább mint amit megér).
Linket nem adok, mert reklám lenne, esetleg privátban.
Garmin kamionos navigációt javasolok. Élettartamra szóló térképfrissítés és szintén élettartamra szóló forgalmi információ jár hozzá. Ha csak 6 évet veszek alapul, az 24 frissítési lehetőség. Automatikusan frissülő térkép nincs.
Minden mást el lehet felejteni a Garmin/Nüvin kívül.
Garmin dezl 760LMT - Autós - kamionos GPS
Garmin dezl 560 LMT - Autós - kamionos GPS
Mindkettőt ajánlom erősen.
Androidos telefonra navigont.
Pontos, idáig minden címet megtaláltam vele.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem a Garmin háza táján fogok körülnézni, mert a privát navim is egy Garmin, és nem volt vele bajom.
Androidos telefont nem szeretnék venni, mert nem szeretnék bajt magamnak! :D Kollégának van valami frankó, de mint a hímestojásra kell vigyázni, a kijelzőjét 1 perc alatt tenném tönkre, és naponta kell tölteni.
Lehet, hogy jobb volna mint a navi, mert tényleg okos cuccok ezek a "telefonok", de én inkább a telefonnal csak telefonálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!