Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti hányadikra mentetek át...

Ti hányadikra mentetek át vezetésbol B-jogsiszerzésénél? és ha buktatok akkor miért?

Figyelt kérdés

2014. máj. 24. 18:11
1 2
 11/16 nyisziati válasza:
Elsőre mindkettő. KRESZ hibátlan volt, de a gyakorlatinál szimplán mázlim volt, jóindulatú volt a vizsgabiztos.
2014. jún. 1. 03:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindenből 1.-re, a KRESZ max. pontos lett. Egyébként nem is kellett végigcsinálnom az útvonalat, mert a balra előre olyan jól sikerült, h. annyi hely nem maradt, h. az ajtót kinyissa vki, de én akkor is beálltam oda.
2014. jún. 20. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Én harmadjára mentem át.

Először azért buktam meg, mert elfelejtettem kimennni a külső sávba és jobbra kellett volna kanyarodni. Próbáltam átsorolni, de senki nem engedett át, aztán mire végre átengedtek már túl közel voltam a kereszteződéshez és annyira ideges voltam, hogy nem figyeltem, hogy már a záróvonalon mentem át.

Másodjára minden szuper volt, már a legvégén voltunk az egész útnak, parkolás, pöpec, indultam volna ki, de jött egy kocsi és úgy gondoltam már túl közel van, elengedem és utána megyek....erre a barom bevágott az előttem lévő szabad parkolóhelyre, de úgy állt be, hogy féloldalasan, a kocsija segge majdnem kilógott az útra...na mögöttem is álltak és addig addig szerencsétlenkedtem, hogy kiférjek, hogy az egyik kerék picit felment a padkára, azonnal leállítottak. Annyira ideges lettem, még a mai napig is ideges leszek, ha eszembe jut, hogy egy ilyen miatt buktam . :/

2014. aug. 5. 08:35
 14/16 egySanyi ***** válasza:

Kedves utolsó!

Magad beismered, hogy szerencsétlenkedtél mégis mást okolsz a bukásod miatt. Hogy is van ez? Aki a forgalomban akar biztonságosan közlekedni annak kezelni tudni kell a helyzeteket és nem csak szerencsétlenkedni.

2014. aug. 5. 09:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ó :) De ha normális módon áll be elém akkor ki tudok menni, de úgy, hogy félig kilóg elém a segge o.O Ha nem vizsgán vagyok hanem az életben, akkor felmegy az egyik kerék kicsit a padkára, na bumm kit érdekel. Ott meg tudtam, hogy nem mehet fel és azt is, hogy nem fogok tudni kimenni úgy, hogy ne menne fel. Nem egészen én voltam a hibás és mivel más bénasága, hülyesége nekem pénzembe és idegességembe került, így nem pont pozitív élményként élem meg. Mert ha én állnék be valahova idiótán akkor joggal szidhat bárki. Azt is szidják aki úgy áll be, hogy két férőhelyen csak az ő kocsija fér el és joggal. De nem az a hülye aki már nem fér be mellé.
2014. aug. 5. 10:50
 16/16 egySanyi ***** válasza:

"Ha nem vizsgán vagyok hanem az életben, akkor felmegy az egyik kerék kicsit a padkára, na bumm kit érdekel."

A padkázástól elszakadhat egy szál a gumidban majd később autópályán 130-as sebességgel szépen eldurran...

"Na bumm kit érdekel..."

2014. aug. 5. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!