Ti hányadikra mentetek át vezetésbol B-jogsiszerzésénél? és ha buktatok akkor miért?
Én harmadjára mentem át.
Először azért buktam meg, mert elfelejtettem kimennni a külső sávba és jobbra kellett volna kanyarodni. Próbáltam átsorolni, de senki nem engedett át, aztán mire végre átengedtek már túl közel voltam a kereszteződéshez és annyira ideges voltam, hogy nem figyeltem, hogy már a záróvonalon mentem át.
Másodjára minden szuper volt, már a legvégén voltunk az egész útnak, parkolás, pöpec, indultam volna ki, de jött egy kocsi és úgy gondoltam már túl közel van, elengedem és utána megyek....erre a barom bevágott az előttem lévő szabad parkolóhelyre, de úgy állt be, hogy féloldalasan, a kocsija segge majdnem kilógott az útra...na mögöttem is álltak és addig addig szerencsétlenkedtem, hogy kiférjek, hogy az egyik kerék picit felment a padkára, azonnal leállítottak. Annyira ideges lettem, még a mai napig is ideges leszek, ha eszembe jut, hogy egy ilyen miatt buktam . :/
Kedves utolsó!
Magad beismered, hogy szerencsétlenkedtél mégis mást okolsz a bukásod miatt. Hogy is van ez? Aki a forgalomban akar biztonságosan közlekedni annak kezelni tudni kell a helyzeteket és nem csak szerencsétlenkedni.
"Ha nem vizsgán vagyok hanem az életben, akkor felmegy az egyik kerék kicsit a padkára, na bumm kit érdekel."
A padkázástól elszakadhat egy szál a gumidban majd később autópályán 130-as sebességgel szépen eldurran...
"Na bumm kit érdekel..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!