Hányadikra mentetek át városin?
Nekem elsőre összejött, de én engem nem buktattak meg azért mert megálltam a zebránál szóval ezt nem értem, ha valaki rááll akkor mindenképp meg kell állni az tény de ha már ott van a szándéka hogy átmenne akkor is meg kell ám állni.
Csak azért furcsa mert ezt a rendőrök figyelni szokták ám, és a barátnőmet majdnem megbüntették azért mert nem engedte át zebrán a gyalogost igaz hogy nem lépett rá de ha megvan a szándéka hogy átmenne akkor is át kell ám engedni, szóval itt valami nem gömbölyű a vizsgánál.
1-es "... de én engemet..." De szép a magyar nyelv.
Kérdező. Nem buktam meg a forgalomban vezetésen .... rutinon egyszer az emelekedőröl való indulás volt strapás mikor gyakoroltuk nem ült senki se hátul...vizsgánál meg a kedves biztos 150kg körüli Jeti volt :D
Egyébként jó tudni hogy ennyire adnak a szabályokra....mondjuk jobban belegondolva a valo világban ez már nem.is látszik. Ponthogy ugy jon le hogy minden ámokfutót átengednek :D A piros jelzés elott van egy sárga....ha nem.tudsz idoben megállni vagy figyelmetlen agy....ami egy más szituácioban halálos kimenetelu balesetet okozhat...vagy nem választottad meg a megfelelo sebességet....ami ugyan csak baleseteszélyes lehet.
Sajnos sokakban nem.tudatosul hogy 1- 1,5 Tonnás fémmel rohangálnak ami közel sem életbiztositás.
Harmadjára :)
Először ott buktam el, asszem, hogy egyirányú utcából kellett balra kanyarodni, én meg mentem az előttem lévő furgon után, aki szintén kihúzódott kanyarodás előtt balra az enyirányún. Csak a furgonos már túl volt a vizsgán, neki szabad volt :)
Az első eset után a másodikra tökre beparáztam, ott azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok, mentem összevissza. Persze mikor máskor szerencsétlenkedtek volna az út szélén a kis csitrik, hogy most lelépnek, nem lépnek le, mint akkor. Elengedtem őket, de belekötött, hogy nem is akartak átkelni, csak beszélgettek :S. 2 másodperccel később indultam el, mint ahogy a lámpa váltott, egy idióta meg rám dudált, ebbe is belekötött. Utána meg egy pali szintén ott ködösített a zebra mellett, őt már nem engedtem el, végül ezen húzott meg. ?!?!?!?
Harmadikra meg összeszedtem magam, minden oké volt, meg bemutattam egy minta hátrafelé parkolást. :)
Előző vagyok.
Ahogy így olvasom a kommenteket, látom másokat átengedtek olyan hibákkal, amivel engem meghúztak.
Vizsgáztatótól is függ szerintem.
Nekem a második amúgy is gáz volt, nem tudom hány kört mentünk a városban, de túráztatott rendesen.
B és A kategóriából is minden elsőre meglett.
B-nél nekem még volt rutini is. Hibapont ott azt hiszem 1 irányjelzés elmulasztása volt.
A meg hibátlan(KRESZ, rutin és a forgalom is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!