Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hányadikra mentetek át városin?

Hányadikra mentetek át városin?

Figyelt kérdés
Én ma buktam meg másodszor...:S Először azért mert megálltam a zebránál holott még nem léptek le, most meg azért mert a piros lámpánál csak ugy tudtam megállni hogy nem elött hanem ugy hogy az autó eleje a lámpa egyvonalában volt és ezt úgy vették hogy átmentem a piroson! Parkolások mennek meg minden de mégis...
2013. jún. 26. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem elsőre összejött, de én engem nem buktattak meg azért mert megálltam a zebránál szóval ezt nem értem, ha valaki rááll akkor mindenképp meg kell állni az tény de ha már ott van a szándéka hogy átmenne akkor is meg kell ám állni.

Csak azért furcsa mert ezt a rendőrök figyelni szokták ám, és a barátnőmet majdnem megbüntették azért mert nem engedte át zebrán a gyalogost igaz hogy nem lépett rá de ha megvan a szándéka hogy átmenne akkor is át kell ám engedni, szóval itt valami nem gömbölyű a vizsgánál.

2013. jún. 26. 14:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Elsőre, egy hibapontal. Azé, mert egyirányu utcába a bal oldalra kanyarodtam, s ott mentem végig. Kb 20m es szakasz. Mondjuk tudtam h balra kell majd kanyarodni, de mondta vissza kellett volna mrnnem a jobb oldalra, majd meginn a végén balra. Az oktató azt mondta h jóvan ez így, de nah ugye az életben ok, vizsgán nem tecc. Am ez 11 éve volt, Miskolcon.
2013. jún. 26. 14:57
 3/13 anonim ***** válasza:

1-es "... de én engemet..." De szép a magyar nyelv.

Kérdező. Nem buktam meg a forgalomban vezetésen .... rutinon egyszer az emelekedőröl való indulás volt strapás mikor gyakoroltuk nem ült senki se hátul...vizsgánál meg a kedves biztos 150kg körüli Jeti volt :D

Egyébként jó tudni hogy ennyire adnak a szabályokra....mondjuk jobban belegondolva a valo világban ez már nem.is látszik. Ponthogy ugy jon le hogy minden ámokfutót átengednek :D A piros jelzés elott van egy sárga....ha nem.tudsz idoben megállni vagy figyelmetlen agy....ami egy más szituácioban halálos kimenetelu balesetet okozhat...vagy nem választottad meg a megfelelo sebességet....ami ugyan csak baleseteszélyes lehet.

Sajnos sokakban nem.tudatosul hogy 1- 1,5 Tonnás fémmel rohangálnak ami közel sem életbiztositás.

2013. jún. 26. 15:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem kell megállni semmiféle szándéknál... Nincs ilyen a kreszben csak valaki kitalálta, azóta mindenki azt hiszi. Az, hogy átengeded nem büntetőpont...
2013. jún. 26. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Elsőre.
2013. jún. 26. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Csak egy gyökér nem megy át elsőre.
2013. jún. 26. 15:21
 7/13 anonim ***** válasza:

Harmadjára :)

Először ott buktam el, asszem, hogy egyirányú utcából kellett balra kanyarodni, én meg mentem az előttem lévő furgon után, aki szintén kihúzódott kanyarodás előtt balra az enyirányún. Csak a furgonos már túl volt a vizsgán, neki szabad volt :)

Az első eset után a másodikra tökre beparáztam, ott azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok, mentem összevissza. Persze mikor máskor szerencsétlenkedtek volna az út szélén a kis csitrik, hogy most lelépnek, nem lépnek le, mint akkor. Elengedtem őket, de belekötött, hogy nem is akartak átkelni, csak beszélgettek :S. 2 másodperccel később indultam el, mint ahogy a lámpa váltott, egy idióta meg rám dudált, ebbe is belekötött. Utána meg egy pali szintén ott ködösített a zebra mellett, őt már nem engedtem el, végül ezen húzott meg. ?!?!?!?

Harmadikra meg összeszedtem magam, minden oké volt, meg bemutattam egy minta hátrafelé parkolást. :)

2013. jún. 26. 15:34
 8/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ahogy így olvasom a kommenteket, látom másokat átengedtek olyan hibákkal, amivel engem meghúztak.

Vizsgáztatótól is függ szerintem.

Nekem a második amúgy is gáz volt, nem tudom hány kört mentünk a városban, de túráztatott rendesen.

2013. jún. 26. 15:36
 9/13 anonim ***** válasza:

B és A kategóriából is minden elsőre meglett.

B-nél nekem még volt rutini is. Hibapont ott azt hiszem 1 irányjelzés elmulasztása volt.

A meg hibátlan(KRESZ, rutin és a forgalom is)

2013. jún. 26. 15:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát ez az...másokat átengednek ilyenekért...
2013. jún. 26. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!