Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Sikertelen forgalmi vizsga...

Sikertelen forgalmi vizsga után mennyi idő múlva mentetek újból?

Figyelt kérdés
Most ezen vacilálok, hogy "pihenjek" egy pár hetet vagy minnél előbb menjek újra vezetni.
2010. júl. 15. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem 2 hét volt,szerintem menj minnél hamarabb.
2010. júl. 15. 12:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb és úgy időzítsétek a vezetést, hogy mondjuk vizsga előtt is menjetek 1 órát. És vizsga előtt közvetlen igyál jó sok energiaitalt, segít a koncentrálásban.
2010. júl. 15. 12:56
 3/10 Beatrix17 ***** válasza:
Menj minnél hamarabb!De hogy sikerült megbukni??
2010. júl. 15. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahogy kapsz időpontot mehetsz,nincs korlátozás.Minél előbb menj!Milyen érzés lenne 1 hét múlva hogy akár már meg lehetett volna a vizsgád de te csak ültél?
2010. júl. 15. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj minél hamarabb,mert vezetés nélkül hamar ki lehet ám jönni a gyakorlatból!Két hetet nem vezettem(én is buktam,mostanára már megvan a jogsi),ennyi idő alatt máris sokmindent elfelejtettem.Amint lehet,folytasd!
2010. júl. 15. 13:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A parkolást rontottam el. A parkolással mindig voltak problémáim, nem gyakoroltatta velem eleget az oktató. Úgyhogy jogos volt a buktatás.

2010. júl. 15. 13:05
 7/10 Beatrix17 ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert!Kérj meg valakit,segitsen!Mármint olyat,aki régóta vezet!Nekem is nehezen ment,de olyan ült melletem,aki1000éve vezet,és olyan helyre álltam be,ahova azt hittem,csak smart al férnék be:)!A lényeg,hogy ne kapkodj,és szép lassan csináld!Majd belejössz!
2010. júl. 15. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem ment a rutin vizsga előtt a tolatás, kimentünk a tesco parkolóba és sokat gyakoroltam. Mostmár az a kedvencem:D
2010. júl. 15. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Mintha rólam beszélnél, kérdező! Én is ezen csúsztam el. Csatlakozom a többiekhez, menj minél hamarabb, én is ezt teszem. :)
2010. júl. 15. 15:11
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 16. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!