Sikertelen forgalmi vizsga után mennyi idő múlva mentetek újból?
Figyelt kérdés
Most ezen vacilálok, hogy "pihenjek" egy pár hetet vagy minnél előbb menjek újra vezetni.2010. júl. 15. 12:48
1/10 anonim válasza:
nekem 2 hét volt,szerintem menj minnél hamarabb.
2/10 anonim válasza:
Minél hamarabb és úgy időzítsétek a vezetést, hogy mondjuk vizsga előtt is menjetek 1 órát. És vizsga előtt közvetlen igyál jó sok energiaitalt, segít a koncentrálásban.
3/10 Beatrix17 válasza:
Menj minnél hamarabb!De hogy sikerült megbukni??
4/10 anonim válasza:
Ahogy kapsz időpontot mehetsz,nincs korlátozás.Minél előbb menj!Milyen érzés lenne 1 hét múlva hogy akár már meg lehetett volna a vizsgád de te csak ültél?
5/10 anonim válasza:
Menj minél hamarabb,mert vezetés nélkül hamar ki lehet ám jönni a gyakorlatból!Két hetet nem vezettem(én is buktam,mostanára már megvan a jogsi),ennyi idő alatt máris sokmindent elfelejtettem.Amint lehet,folytasd!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A parkolást rontottam el. A parkolással mindig voltak problémáim, nem gyakoroltatta velem eleget az oktató. Úgyhogy jogos volt a buktatás.
2010. júl. 15. 13:05
7/10 Beatrix17 válasza:
Gyakorlat teszi a mestert!Kérj meg valakit,segitsen!Mármint olyat,aki régóta vezet!Nekem is nehezen ment,de olyan ült melletem,aki1000éve vezet,és olyan helyre álltam be,ahova azt hittem,csak smart al férnék be:)!A lényeg,hogy ne kapkodj,és szép lassan csináld!Majd belejössz!
8/10 anonim válasza:
Nekem sem ment a rutin vizsga előtt a tolatás, kimentünk a tesco parkolóba és sokat gyakoroltam. Mostmár az a kedvencem:D
9/10 anonim válasza:
Mintha rólam beszélnél, kérdező! Én is ezen csúsztam el. Csatlakozom a többiekhez, menj minél hamarabb, én is ezt teszem. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 16. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!