Milyen tudással/tapasztalattal mentetek rutinból vizsgázni?
Lassan vizsgázom rutinból és úgy érzem még nem vagyok elég felkészült, profi hozzá...valahogy azt várnám hogy ez a pár feladat úgy menjen mint a karikacsapás!
Nektek mennyire ment jól ? minden gond nélkül csináltátok már vizsga előtt a feladatokat ? Vagy azért 9 óra után ezt "senki" nem várja el ?
Milyen gyakori hibáitok voltak ? mi volt ami nem nagyon ment?
Nekem főleg a a tolatással van gondom...nah meg hogy szép egyenesen, párhuzamosan a vonallal menjek,,,mindig elhúzom valamerre a kormányt...
Köszi a válaszokat!
Szia!
Tavaly januárban voltam rutinon. Nem voltam túl magabiztos, ráadásul izgulós vagyok, de sikerült elsőre
:-)!!
Megyegettek a feladatok, többször megcsináltuk őket az oktatóval, de nem 9 órával, hanem egy pár plusszal!!
Változó, hogy kinek mennyit kell venni, de úgy tudom sokan szoktak, főleg, akik "nem tudtak vezetni, mielőtt elkezdték a jogosítvány megszerzését".
Kapuba tolatást húztam, amit a legnehezebb feladatnak tartottam akkor! De úgy beálltam vizsgán, hogy javítani sem kellett rajta! Nagyon oda kell figyelni és szépen, lassan csinálni.
Nem könnyű nulláról felfejlődni rutinra, és persze a forgalmi vezetésig, de ha kell plusz óra nem kell szégyellni, a kötelező óraszámok elég kevesek szerintem, azalatt kevesek tudják "normálisan" megtanulni, amit tudni kellene ...
Gyakorolnod kell még kicsit szerintem, de általában nem úgy mennek a tanulók rutinra, hogy "nagyon jó vagyok, mindent tudok", hanem az ellenkezőjét érzik, de aztán sokszor sikerül, néha pedig nem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!