Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kinek hányadikra sikerült a...

Kinek hányadikra sikerült a járműkezelési (rutin) vizsga, milyen volt a vizsgabiztos?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
1.re
2009. aug. 24. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
1.re és jó fej volt.
2009. aug. 24. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem minden 1.re sikerült.

Szerintem az összes vizsgámon hatalmas szerencsém volt, meg a vizsgabiztos is rendes volt minden vizsgánál.

1. Vizsgám egészségügyi: csináltam a stabil oldalfektetést, elfelejtettem azt amikor végig kell ellenőrinzni a fekvő embernek a gerincét hasát meg ilyenek. Pont nem figyelt a vizsgáztató, átmentem a vizsgán :D

2. vizsgám kresz: itt semmi különös nem volt, 75ből 71 pontom lett, egy 3 hibapontos, meg egy 1 hibapontos.

3. vizsgám rutin: Na ez lol volt :D asszem kb 10-en vizsgáztunk, és én kb 8. voltam. annyit izgultam h az hihetetlen:D aztán megcsináltam mindent amit megkellett, utolsó a kézifékes indulás volt. be voltam parázva a kocsi gurult hátra és elfelejtettem felengedni a kuplungot de a ggázt nyomtam xD nemtudtam hányas fordulat volt az oktatóm azt mondta h majdnem 6000-es, de az üveghangot hallottam, berántottam a kéziféket, másodikra sikerült. azt mondta a vizsgabiztos svédországban meghuztak volna mert ott azt is figyelik h a fordulatszám megfelelő helyen marad-e. és még azt is mondta hogyha 10 centivel többet gurulok hátra akkor megbuktat. szerencsére átengedett.

utolsó vizsgám forgalmi: nagyon sokat vezettem a vizsgán, minden jól ment semmi hibám nem volt, és márt visszafelé mentünk, kb 2 perc volt vissza, éppen zöldről sárgára váltott a lámpa és én belefékeztem. nem csúszott a kocsi, csak azért lehetett érezni hogy erős fékezés, és úgy álltam meg hogy az első kerék belelógott a záróvonalba, de még nem ért hozzá. azt mondta a vizsgabiztos h tekintettel arra h elötte semmi hibát nem ejtettem, így eltekint ettől a kis malőrtől.

szerencsém volt :D

Neked is kívánok sok szerencsét, ha még ezután mész vizsgázni. :D

2009. aug. 24. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is elsőre sikerült. A vizsgabiztos jó fej volt, egyszer szólt, hogy lehet egyszer javítani, amikor majdnem elrontottam a feladatot. Tolatás hátramenetben padka mellett kanyarban - ez volt a feladatom. Csak nem rendes padka volt a rutinpályán, ahol vizsgázni kellett, hanem csak egy léc-szerű valami, ami a földhöz volt rögzítve, és persze a tükörből semmit nem láttam. :( Egyébként meg végigbeszélgette az oktatómmal az egészet, a nyestek, menyétek, patkányok kiirtása a padlásról, ez volt a témájuk. :)
2009. aug. 24. 20:54
 5/10 anonim válasza:
91%
Nekem elsőre sikerült, nagyon rendes volt a vizsgabiztos!
2009. aug. 24. 21:20
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
rutin egy nagy smafu, szórakozásból szoktam bólyákat meg köveket kerülgetni a verdával, meg tolatva végigszlalomozni bólyák közt puszta szórakozásból, olyan a kocsim mint egy dodgem. :D
2009. aug. 24. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
1.-re és nem volt nagy cucc. Kicsit mogorva és kötekedő volt a VB, de simán ment.
2009. aug. 25. 00:45
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

elsőre meglett hibapont nélkül pedig lány vagyok:D

na a vizsgabiztos egy köcsög volt mert a műszakiba olyanokat kérdezett,hogy vért izzadtam....az oktatóm szerint azért mert ki voltam festve meg a hátsó ülésen ott volt a magassarkú topánka:DA lényeg a hidegvér...a besz@rtam volna tuti nem tudok válaszolni a f..sz kérdéseire.

2009. aug. 25. 15:33
 9/10 anonim válasza:
100%
De jó hogy mindenkinek elsőre sikerült. Nekem csak 2.-ra, elsőnél sikerült a saroktolatást tökéletesen kiviteleznem, csak az irányjelző maradt el. VB rögtön közölte hogy álljunk a starthoz, aztán majd próbáljuk újra, más alkalommal. Jelzés képpen, én a sokadik vizsgázó voltam adott oktatónál. Nem én voltam az egyetlen akit ugyanaz a VB elhúzott, százalékban kb. 70%-ot engedett át a mi oktatónknál. Tanács: ha teheted egyedül vizsgázz, (a városinál bejött, elsőre ment), ha pedig többen vizsgáztok egyszerre próbálj első lenni. Valakit mindig meg kell vágni, a VB-k is a vizsgadíjjakból élnek! :-) Sok sikert!
2009. aug. 31. 12:25
 10/10 anonim válasza:
Ma voltam, elsőre sikerült:) Állítólag ki akart tolni velem, de én pont a legnehezebb feladatot szeretem a legjobban, szal nem jött be:P:D
2010. szept. 30. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!