Kinek hányadikra sikerült a járműkezelési (rutin) vizsga, milyen volt a vizsgabiztos?
Nekem minden 1.re sikerült.
Szerintem az összes vizsgámon hatalmas szerencsém volt, meg a vizsgabiztos is rendes volt minden vizsgánál.
1. Vizsgám egészségügyi: csináltam a stabil oldalfektetést, elfelejtettem azt amikor végig kell ellenőrinzni a fekvő embernek a gerincét hasát meg ilyenek. Pont nem figyelt a vizsgáztató, átmentem a vizsgán :D
2. vizsgám kresz: itt semmi különös nem volt, 75ből 71 pontom lett, egy 3 hibapontos, meg egy 1 hibapontos.
3. vizsgám rutin: Na ez lol volt :D asszem kb 10-en vizsgáztunk, és én kb 8. voltam. annyit izgultam h az hihetetlen:D aztán megcsináltam mindent amit megkellett, utolsó a kézifékes indulás volt. be voltam parázva a kocsi gurult hátra és elfelejtettem felengedni a kuplungot de a ggázt nyomtam xD nemtudtam hányas fordulat volt az oktatóm azt mondta h majdnem 6000-es, de az üveghangot hallottam, berántottam a kéziféket, másodikra sikerült. azt mondta a vizsgabiztos svédországban meghuztak volna mert ott azt is figyelik h a fordulatszám megfelelő helyen marad-e. és még azt is mondta hogyha 10 centivel többet gurulok hátra akkor megbuktat. szerencsére átengedett.
utolsó vizsgám forgalmi: nagyon sokat vezettem a vizsgán, minden jól ment semmi hibám nem volt, és márt visszafelé mentünk, kb 2 perc volt vissza, éppen zöldről sárgára váltott a lámpa és én belefékeztem. nem csúszott a kocsi, csak azért lehetett érezni hogy erős fékezés, és úgy álltam meg hogy az első kerék belelógott a záróvonalba, de még nem ért hozzá. azt mondta a vizsgabiztos h tekintettel arra h elötte semmi hibát nem ejtettem, így eltekint ettől a kis malőrtől.
szerencsém volt :D
Neked is kívánok sok szerencsét, ha még ezután mész vizsgázni. :D
elsőre meglett hibapont nélkül pedig lány vagyok:D
na a vizsgabiztos egy köcsög volt mert a műszakiba olyanokat kérdezett,hogy vért izzadtam....az oktatóm szerint azért mert ki voltam festve meg a hátsó ülésen ott volt a magassarkú topánka:DA lényeg a hidegvér...a besz@rtam volna tuti nem tudok válaszolni a f..sz kérdéseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!