Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szabályos e a vizsgabiztos...

Szabályos e a vizsgabiztos részéről az hogy úgy íratja alá velem a "megbuktál" vizsga lapot (forgalom) hogy letakarja az egészet és csak az aláírásnak hagy egy vékony kis sávot?

Figyelt kérdés

az oktatóm semmihez nem nyúlt, se kormányhoz se pedálhoz, és megvágtak úgy hogy előtte minden jól ment...

Indexeltem, körbenéztem, jobbra tértem, sávomból csak a baloldaliba tudtam érkezni így mivel kint volt az index sávot is váltottam egyből, (sehol nem volt senki,) jól megnéztem,mert nem vagyok hülye!! és leugatott a vizsgabiztos hogy életveszélybe sodortam.

2010. dec. 17. 09:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne szabályos? Ha aláírást tanúsítasz, akkor van lehetőség arra, hogy a dokumentum tartalmát ne ismerd, de amikor jogot vagy kötelezettséget érvényesítesz, tehát az aláírással tartalmat ismersz el, akkor annak ismerete nélkül megtagadhatod az aláírást.

És ha felette egy érvényesen kitöltött váltó volt x forintról? :)

2010. dec. 17. 09:36
 2/9 A kérdező kommentje:
igaz, csak annyira ideges voltam, hogy megszólalni nem tudtam, mert igazából a bukást se értettem, de szerintem az oktató se... ma kérdezték meg hogy mit írtak a papírra hogy mi volt a hiba, és rájöttem hogy baromira nem láttam...de majd következő vizsgán utána érdeklődők a tegnapi papírnak, hogy láthatnám e!!!
2010. dec. 17. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
biztos nem adtál elég lóvét a vizsgabiztosnak !!!
2010. dec. 17. 09:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Menjenek a sunyiba... Hát a pénzem se kellett...vagyis lehet hogy az oktatómnak igen, és úgy gondolta menni fog és megtartja...de ezek szerint a VBnek is kellett volna, és most nálam van:) következő alkalommal senki nem kap semmit, csesszék meg!! csak ellenőrizhetnék őket kicsit jobban...
2010. dec. 17. 10:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy forintot se adja csak a vizsgadíjat és az órát fizesd ki.

Nem tudom nálatok hogy működik de a mi városunkban nem szokás a kenőpénz a vizsgabiztosoknak. Én se adtam és nem hallattam róla hogy más adott volna. Elsőre mentem át és senkinek se tettem a zsebébe pénzt, amit kifizettem arról számla van.

2010. dec. 17. 11:58
 6/9 A kérdező kommentje:

na és én még jó fej is voltam, nem kértem az összes pót óráról számlát...

ennyi

2010. dec. 17. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:

hát nem szabáloys. plusz kell kapnod egy lapot amin be van karikázva, hogy miért buktál meg ugyanis fel vannak sorolva a hibák és mindegyikért pont jár. de ha már aláírtad akkor mindegy..

sajnálom, nem a te hibád olyan stresszhelyzetbe énis ezt tettem volna lehetséges, hogy egy levél az ati-nak vagy a fogyasztóvédőknek megkönnyítené az eseted

2010. dec. 17. 16:30
 8/9 A kérdező kommentje:

hát igen, most már legközelebb tudom hogy miket kéne látnom, mert konkrétan semmi hiba pontos papírt vagy bármi mást nem láttam csak a letakart papírt amit alá irattak velem...

Köszönöm szépen az infót!!!

Azért lássuk be vicces dolog sávváltásból megbukni, főleg úgy hogy pontosan nem is értem hogy miért...:):)szerencsére már csak röhögök ezen! vicc az egész rendszer.

2010. dec. 20. 09:06
 9/9 nako ***** válasza:

A kreszben van egy olyan szabály, hogy egyszerre 2 sávot nem szabad váltani. Mivel te ezt tetted, ezért buktál meg.

A vizsgáztató papírján csak egy lista van azoknak a nevével és eredményével, akik aznap vizsgáztak nála, a tied az egyik. A többi ember nevét és eredményét szerintem nem biztos, hogy kell látnod.

2011. jan. 4. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!