Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kaptál már gyorshajtás miatt...

Kaptál már gyorshajtás miatt büntetést amióta vezetsz?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 6. 07:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Harkonnen

Az üzenet címzettje: Brabus

Az elküldés időpontja: ma 07:55

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Kaptál már gyorshajtás miatt büntetést amióta vezetsz?

"Harkonnen az ilyen hülyék miatt van annyi baleset haver!"

Az üzenet szövege: Brabus mi? Bagoly mondja verébnek...

:)

Szabadjon megjegyeznem, hogy B10-ben vagyok 10 éve, ami azt jelenti, hogy legalább 20 éve nem okoztam balesetet, és a közben levezetett kb. 1,5 milló km fényében ez nem olyan rossz eredmény szerintem! Embert nem is öltem közben, bár egyszer egy galamb nem úszta meg az őrült száguldásomat!

Persze volt pár koccanásom friss jogsival, de többször törtek össze engem mikor épp egy lámpánál álltam.

A gyorshajtásaim vagy volt építési területen 40-es tábla mellett 60-nal haladva, vagy mint az ominózus jogsibevonós esetben lakott terület vége táblánál történnek, mint legutóbb Kerecsendnél, ahol kemény 70-nel fogtak meg az emelkedőn! Egyébként itt volt a lakotton 110: [link] Bár ez is olyan régen volt, hogy még papírból készült jogsim volt!

No megyek megélezem a kardomat, hogy beledőlhessek!

:D

2014. ápr. 7. 07:55
 22/24 walk w1th mee ***** válasza:

eddig még kopogjam le,nem!.

1hónapos a jogsim és sajna énis szeretem ha gyorsan megy a jármű:D

eddig helyiségen kivűl 120-140 volt a max mivel a mostani kocsi többet nem bir.

helyiségen belül 70-75.

na meg egyik ismerősöm a falunkból a legközelebbi városba ami 30KM,érettségizni igyekezett és még volt félórája beérni a vizsgára,14perc alatt ért oda,de remegve szált ki a kocsiból,a teremben meg egy tanár odaszólt hogy~fiatalember,legyen szives nyugodjon meg:D

szóval lehet hajtani de mértékkel,inkább éjjel amikor nincs nagy forgalom.

2014. ápr. 11. 00:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Fél éves jogsival azt tudom mondani hogy nem :)

És nem is esek kísértésbe, mert a családi autót se sűrűn kapom meg (akkor is fater a navigátor) :)

2014. máj. 10. 08:56
 24/24 Beviz Elek ***** válasza:
Na megkaptam az elsö magyarországi traffibüntetést is. 30ezer és nem érzem jogosnak, szimpla eseti adóztatásnak.
2014. máj. 10. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!