Kaptál már gyorshajtás miatt büntetést amióta vezetsz?
76 óta egyszer.
Bocs a hosszabb válaszért de talán tanulságos.
Egyszer megkértek a 70-es években, hogy rohanjak el egy 250 km távolságban lévő városba egy csomaggal. Időre kell oda érnem. Belelkesedve, elmebeteg módon toltam keresztül az országon többször is veszélyesen előzgetve. Kezem lábam remegett amikor odaértem. Megúsztam baleset nélkül de ehhez szerencse is kellett. Visszafelé jövet szabályosan sőt turista üzemmódban jöttem a tájat nézegetve és hazaérve teljesen megdöbbentem.
45 perc volt a különbség menetidőben!
Egy életre tanulság volt számomra ez az eset pedig azóta bejártam több földrészt mindenféle járművet vezetve. Ezek után ha "mehetnékem támadt" mindig lehiggasztott ez az eset. Még egy büntetést sem érdemes kockáztatni percek megnyeréséért nem még egy balesetet!
volt egy baromi jó kocsim, 450 lóval.
rám előzött egy fehér fabia, mondom a nádirigó mit akar, hát odalógattam az abrakot a lovaknak, azok meg megindultak.menet közben átsoroltam a fabia mellé és mutattam neki, hogy akkor kicsit lépjen már neki oda.Láttam a két csávó magyaráz valamit, gondoltam, ha ti nem, akkor majd én, visszakapcsoltam 2 sebességet, 2.ban felhördült a motor úgy, hogy még a fabiás is megijedt, majd ráléptem a gázra és csak a füstfelhőt látták utánam.igaz a benzinmutató is lejjebb ugrott e kis kalandom után, de a faluban már lassítottam.ott beért a fehér förmedvény, és mutatja hogy álljak már meg mondani akar valamit.nos el is kezdte a hivatalos szöveget mondani, hogy x y vagyok innen és innen, ön ezt meg azt csinálta.
máskor tartózkodjon ettől a cselekménytől, mert ennek meg annak minősül.Kérdeztem most ez nekem anyagiakban is fájni fog?
mondta nem, mert hivatalosan sajnos nem tudott mit csinálni.
én erre csak ennyit mondtam.
mikor megelőztem a skodát, akkor lábujjal nyomtam csak a gázt finoman, de most a lovak nagyon .éhesek, és adok nekik...erre adtam egy dundit a kocsinak, és még a környéken is a gumiszagot lehetett érezni.
3 éve vezetek, eddig még nem kaptam, pedig.....
Igazoltatás is egyszer volt csak és lefogadom azért mert 20 évesen is 16-nak nézek ki.
3 éve és 8 hónapja vezetek, eddig 3 gyorshajtási bírságom volt. Egyébként összesen kb. 20 büntetésem. De ezek nem érdekelnek, mivel le lehet dolgozni közmunkával.
A gyorshajtásit pedig sajnos nem. De amúgy nem voltak veszélyesen.
Egyik autópályán 100-as sebességhatáros bevezetőn 128, másik kettő pedig két-szer két sávos lakott területes 50-es szakaszon. Egyik Gödöllő, másik Budapest.
2004 márciusa óta van jogsim, azóta 5 alkalommal meszeltek le a policájok gyorshajtás miatt.
Mind az ötnél autóval voltam, a motoron elöl nincs rendszám szerencsére... :D
"Brabus nevű felhasználó válasza:
Harkonnen az ilyen hülyék miatt van annyi baleset haver!"
Én is azt hiszem, hogy most már csakis egy rituális öngyilkosság mentheti meg a családom becsületét! Majd délután a kardomba dőlök...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!