Kaptál már gyorshajtás miatt büntetést amióta vezetsz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 07:54
2/24 anonim válasza:
*gy töküres, jól belátható részen a városban. nem is láttam a pékeket, jól elbújtak...
3/24 anonim válasza:
Szerencsére nem.
Az 50-es robogóval ez nem jellemző :D Csekket meg nem tudják kiküldeni mert nincs rendszám.
4/24 Beviz Elek válasza:
Magyarországon soha, pedig lakott területen kívül szoktam haladni. Erdélyben helyszíni bírság volt, faluban 98km/h. A sünök a kanyarban elbújtak, a szemböl jövö nem látta, ezért nem tudott jelezni, én pedig a kanyar közepén láttam meg, hiába tapostam a féket.
5/24 anonim válasza:
1986-óta vezetek, átlagban 5 évente kapok komolyabb bírságot, de ennyi belefér. Egyszer le is kellett adnom a jogsit 3 hónapra mert lakott területen megfogtak 110 feletti sebességgel...
6/24 anonim válasza:
Harkonnen az ilyen hülyék miatt van annyi baleset haver!
8/24 anonim válasza:
lakott területen kívül 100-105, lakott területen belül 60-65 bőven elég. Van a műszer pontatlansága miatt levont érték, na meg a km óra is csal kcisit tehát ezeknél a tempóknál kényelmesen lehet haladni, 0 kockázattal, és mégse "tötymörgés".
9/24 anonim válasza:
Még nem, de oda is figyelek a korlátozásokra, nem akarom Orbán meg Pintér feneketlen zsebét tömködni. Bár így is nemrég beleszaladhattam 100 körüli tempóval egy sünnel kiegészített 80-as korlátozásba, nem biztos, hogy makulátlan marad így a 11 éves jogsim.
10/24 dirtboy válasza:
nem vezetek olyan régóta de még nem kaptam csekket,lényegében csak falvakban lépem túl a megengedettet mert 50 helyett 60al közlekedem,/ez meg a mérés határ alatt van/ két falu közt és autóúton nem szoktam átlépni,sőt autó úton sem 110et tartok hanem csak 95-100at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!