Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Váltsak oktatót?

Figyelt kérdés
Vezetni járok és eddig 6 órát vettem. Már az első alkalommal sírva mentem haza, de úgy voltam vele nem baj, nem adom fel, ez még csak az 1. volt. De aztán megint nem változott a helyzet. Egyből mély víz-forgalomba vezetés és semmit nem mondott el normálisan mit hogyan és miért kell csinálni. Csak leszidott, hogy mit csinálok. Azóta akárhányszor megyek hozzá órára, teljes gyomorgörcs és ideg. Nem tudok nyugodt lenni és bármit elszúrok, kapkodja a kormányt, beszólogat, hogy ne szégyenítsem meg hogy a kocsiját félti. Mit tegyek? A párommal nyugodtan gyakoroltam, mellette ment normálisan. A sebváltást! Is nála tanultam meg, mert azt se mondta el hogy kell, minden alkalommal ő váltott helyettem. Mit tegyek? Sokan mondják, hogy váltsak mert úgy nem jó, ha úgy megyek oda, hogy nagyon ideges vagyok. Viszont félek, ha váltok megszívatnak utána.
2014. márc. 12. 07:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mindenképpen válts, ez jó oktató fontos kulcs a sikeres vizsgához! :) én fiú vagyok direkt nő oktatót választottam , én úgy gondoltam , hogyha férfit választok az tuti belém köt stb bunkóbb lesz velem ... na de szerencsére tök kedves volt velem a nő , ami nem ment megkértem gyakoroljuk kicsit jobban...végig szinte tök jó hangulat volt köztünk.. persze azért szerencsétlenkedésemből adódóan volt mikor egész vezetés közbe nem is beszéltünk csak mondta merre menjek :D de 90%-be mindig sokat nevettünk , vizsgakor meg beszélgetett a vizsgabiztossal , mikor látta, hogy valamit kicsin elrontottam direkt rögtön kérdezett valamit a v.biztostól ,hogy arra figyeljen :D és sikerült hehe , na de egyik lány ismerősöm is nála kezdett el tanulni mert ugye mondtam neki , hogy milyen jó fej stb.. hát pár óra utána le is váltotta őt, mert nagyon nem jöttek ki egymással...férfire váltott , azzal meg remekül ment neki..., na de végül sikerült leváltani ?
2014. márc. 19. 02:35
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! MI a helyzet, sikerült váltani? Jobb az új oktató? Én is fontolgatom a dolgot, egyelőre nem mesélnék, mert még bizonytalan...
2014. márc. 19. 04:27
 13/13 A kérdező kommentje:

Én leváltottam és azóta se bántam meg!!! :) Első perctől nagyon kedvelem az oktatót és egy cseppet se, izgulok mellette. Mindent úgy magyaráz, ahogy én megértem és eszméletlen jó fej! :)

Úgyhogy én azt mondom ha felmerűl a kérdés, hogy váltsatok -e akkor mindenképp..:) én nem bántam meg és úgy érzem sikeres vizsgám lesz Neki köszönhetően.. sokat számít hogy ülök be minden nap a kocsiba mellé... :)

2014. márc. 30. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!