Van jogsim, de nem nagyon vezetek, mert félek a forgalomban. Van ezzel így más is? Hogyan tudnám leküzdeni?
Figyelt kérdés
Technikai gondjaim nincsenek, a rutinpályán gond nélkül vezettem.
24/L
2009. dec. 13. 14:32
1/5 anonim válasza:
Először próbálj meg olyankor vezetni vagy olyan helyen, ahol kicsi a forgalom. Aztán belejössz nem kell félni főleg ha technikai gondjaid nincsenek:) sok sikert
2/5 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok vele, pláne, hogy 17 évesen csináltam a jogsit, és nagyon lehetőségem se volt azóta vezetni, csak nagyon ritkán. Gondolom ha lesz saját kocsim, akkor majd kialakul :)
24/L
3/5 anonim válasza:
Beülsz az autóba és kész.Nekem a férjem sokat segített és folyamatosan nekem kellett vezetnem. Hiba volt velem.
Mikor balesetem volt, nem mertem az autóba ülni. RÁm parancsolt, hogy muszáj, és azóta sincs probléma.
4/5 anonim válasza:
Ha egy tapasztalt és türelmes barátod/barátnőd beül melléd, az nagyon sokat fog segíteni, és elsősorban tényleg olyan helyen és időpontokban gyakorolj, ahol/amikor alig van forgalom, két max három hét alatt már akármikor mersz majd vezetni
5/5 anonim válasza:
a városban én is utálok vezetni, mindig félek h vmi hülyeséget csinálok és balesetet okozok v ilyesmi....ha félsz akkor te is eleinte vidéki utakon menj....ott kisebb a forgalom nincs lámpa és még oda is lehet lépni egy kicsit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!