Forgalomban vezetés tanulás?
Amikor parkolni tanulsz, akkor többnyire a 2 kocsinak való helyet is szűknek érzékeled és megállsz idő előtt. Nem is visznek olyan helyre, ahol nem férsz el jó kényelmesen.
Plusz az oktató tudja mikor van koccanás veszély, és még előtte fékez a saját pedáljaival.
Én nem járok még tanfolyamra,csak eszembe jutott, nézve ezeket a videokat,hogy miért nem tanitják meg rendesen parkolni az embert? Vagy ezek született bénák? Hogy vizsgáztak le?
Na ez tényleg nagyon gáz:)
Főleg amikor az egyik lépésnél még az ablaktörlőt is sikerül bekapcsolnia:)
Néha én is gondolkozom, bizonyos emberek hogy kaphatnak jogsit.
Van az utcánkban egy kis kétszemélyes városi autó. A csaj, aki vezeti nem képes a tök üres útpadka mellé egy méternél közelebb megállni. Döbbenet. Egyszer láttam, amikor két ipszilonnal fordult meg ott, ahol egy rendes nagy autóval is egy ívben meg lehet fordulni. Hihetetlen.
A legnagyobb baj nem is csak ez, hanem az, hogy lehet hogy ez nem feltétlenül csak az ő hibájuk. Elképzelhető hgoy ezekből az emberekből egy ügyes oktató sokkal jobb sofőrt tudna faragni, de sajnos nagyon sok a kontár, hozzá nem értő, tehetségtelen oktató. Néhány emberben még az alapösszefüggések sincsenek meg, és nem azért mert hülyék, hanem mert soha senki nem mondta el nekik, nem mutatta meg hogy is működik...
Persze vannak totál tehetségetelenek is, ezt nem vitatom.
A kérdésre: de megtanítanak, de tudod más az oktatáson meg más amikor a való életben egyedül kell vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!