Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Könnyebben megy majd a vezetés...

Könnyebben megy majd a vezetés tanulás ha pár éve aktívan szimulátorozok?

Figyelt kérdés

2 éve szimulátorozok. Van kormányom, meg pedálom is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy könnyebben tanul meg e vezetni, ha valaki már régóta szimulátorozik ? Forma1 es profi ligában vagyok és aktívan versenyezek ott. Szóval könnyebben szokom majd meg a kocsi kezelését vagy egész egyszerűen jobban tudom majd kezelni a helyzeteket vagy semmi köze ?

Profi rfactoros forma1 es ligában vagyok. Profi a mod is.

2010. jan. 18. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
el kell, hogy keserítselek, nem jelent könnyebbséget.
2010. jan. 18. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:

És van kuplung is és 5 sebességes váltó? Emelkedőn kézifékes elindulás?

Teljesen más. Esetleg a kormányzás jól fog menni, meg a gázpedál és a fékpedál finom kezelése.

Hátránynak nem hátrány ha szimulátorozol, az biztos.

2010. jan. 18. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:

ahogy az első írta.

egészen más a kocsit valóban vezetni, mint az asztal mellett ülve tekergetnia kormányt.

léteznek olyan szimulátorok, - elsősorban pilóták számára- amelyek realisztikusak, de azoknak az ára valahol a millió dollár körül kezdődik :)

2010. jan. 18. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:

1 vagyok

és gondolj csak bele, ott csak 2 dimenzió van

2010. jan. 18. 20:14
 5/12 anonim ***** válasza:
rosszabbul fog menni szerintem, mert vannak hibás képzeteid a vezetésről, ami működik az rFactorban, de nem működik a valóságban, mert az rFactorban nem érzed úgy az utat mint a valóságban. hidd el én aktívan vezetek és próbáltam már az rFactort tanfolyam előtt és után is. Tanfolyam előtt még márciusban úgy gondoltam, hogy húdejóféle. Most fél éves jogsival abból a pénzből, amiből tudnék venni egy Logitech G25öt, inkább megtankolok 3szor és jobban élvezem:D
2010. jan. 18. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem fog könnyebben menni, és ráadásul a való életben csak egyszer mehetsz 200 km/h-val a falnak frontálisan. Ja, és a drift sem fog ám elsőre menni.
2010. jan. 19. 01:10
 7/12 anonim ***** válasza:
a drift nekem ment elsőre kézifékkel pedig nem volt még akkor se jogsim:)
2010. jan. 19. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom a Drift hátsó kerék kipörgetése, nem a kézifékes forduló.
2010. jan. 19. 12:39
 9/12 anonim ***** válasza:
ja bocs nem vagyok otthon a szakmában,így is illegálisan vezetek:)
2010. jan. 19. 12:46
 10/12 anonim válasza:
én is profi szinten rfactorozok, de nem hiszem, hogy sok segítséget jelentene, nincs nagyon olyan mod, ami az utcai autó fizikájára hasonlítana,meg ugye a váltó és a kuplung, ráadásul vissza is kell szokni arra, hogy elég ritkán mehetsz padlógázzal :D
2010. jan. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!