Légpárnással lehet forgalomban közlekedni?
Figyelt kérdés
vettem egyet, csak nem tudom hogy mehetek e vele akármerre is?2011. jan. 2. 20:18
1/7 anonim válasza:
Ha van rendszáma, környezetvédelmi és műszaki vizsgája, és van a vezetésére jogosítványod, akkor igen.
2/7 anonim válasza:
Hát én kétlem,nem sokat látni az utakon
3/7 anonim válasza:
Csak a saját telkeden használhatod!!!
Nem is értem, hogy, hogyan gondoltad ezt a közutat,
amikor irányítani sem lehet és rohadt nagy port csinál?!
Gondolom, hogy végig gondoltad, hogy mire és hol használod majd, mielőtt megvetted...
4/7 anonim válasza:
hát egy légpárnás az utakon egyrészt homokvihart csinálna, másrészt pedig jobb esetben is kb 10 métert sodródik egy kanyarban.
5/7 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért. Mennyiért vetted? Milyen hosszú?
6/7 A kérdező kommentje:
Németországból hozattam,3 méter hosszú, az árát nem közölném:D nekem is fájt ennyit kiadni érte... de hát egyszer élünk nemi gaz?amúgy még nem érkezett meg
2011. jan. 3. 13:53
7/7 anonim válasza:
10:45 vagyok. Kössz az infót. Amúgy én szerintem se lehet közlekedni ilyennel a forgalomban, de hobbinak tökéletes választás. Az NKH-nál érdeklődj, ott biztosat mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!