Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány Budapesten vagy...

Jogosítvány Budapesten vagy vidéken?

Figyelt kérdés

Jogosítványon szeretnék elkezdeni dolgozni és Budapestre járok suliba, itt vagyok minden hétköznap. Itt lenne a legegyszerűbb kényelem szempontjából oktatásra járni és tanulni, viszont itt a vezetés sokkal nehezebb, mint vidéken, nálunk. Előbb utóbb nyilván kell majd a fővárosba is vezetnem, ha megszerzem a jogsit, de esetleg valakinek valami tapasztalat, tanács, hogy itt csináljam meg vagy pedig válasszam a könnyebb utat. Itt attól félek, hogy sokkal több órára kell majd járnom vezetni, hogy belejöjjek és sok idő, pénz, mire összejönne.

Normális válaszokat várok, azokért előre köszi! :)

2014. febr. 24. 20:25
 1/6 A kérdező kommentje:
(B kat.)
2014. febr. 24. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy valamivel nehezebb Budapesten tanulni, mint nagyon vidéken. De ha ott megszerzed a jogsit, akkor sok újdonság már nem érhet az utakon. Én ott csinálnám.
2014. febr. 24. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pesten csináltam. De szerintem mindegy hol csinálod, így is úgyis meg kell tanulni forgalomba vezetni. Ha budapesten már tudsz vezetni akkor bármelyik másik kis városba, faluba fog menni. Ha ott tanulsz, bizony nehéz lesz az első pár alkalom budapesten. Árban lehet itt drágább lenne. De szerintem teljesen mindegy hogy hol teszed le, az oktatás, követelmény ugyanaz...
2014. febr. 25. 11:43
 4/6 aHermann ***** válasza:

Szia!

Szerintem inkább Budapesten tanulj vezetni. Sokkal több helyzettel találkozhatsz (villamos, 3x3 sávos úton kisorolni a két szélére, stb.), amit egy normális oktató jól elmagyarázhat a jövőre nézve, mint vidéken. Vidéken nem érhet sok meglepetés egy budapesti szerzett jogsi után.

Nekem van vidéken tanult barátnőm, már évek óta Budapesten él, de nem mer vezetni, fél a nagy forgalomtól. Ahol ő tanult, még 2x2 sávos utak sincsenek.

2014. febr. 25. 13:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen, akkor marad Bp
2014. febr. 25. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Budapest. Én 'vidéken' tanultam,bár igaz,hogy nagy városban,de csak nem Pesten. Voltak itt is több sávos utak meg körforgalmak, villamos az ami itt nincs,de bennem is bennem van a drukk akármikor Pesten kell vezetnem,ami nyilván nem lenne bennem ha ott tanultam volna.

Lehet kezdetben nehezebb lesz,meg több pénz,de ki fog fizetődni :)

Csak jó oktatót találj és minden rendben lesz.

2014. febr. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!