Jogositvány nélkül, robogoval, Budapesten?
Figyi, én autóval már féléve kötelező nélkül járok, mert nincs rá pénz. BKV-t én is gyűlölöm. Ez egy kis ejnye-bejnye, bírság. De az, hogy jogsi nélkül vezetsz 100-as robogót az már durvább. Ha elkapnak, nem jövőre lesz jogsid, mert jó pár év eltiltást kapsz, plusz nagyon nagy összegű bírságot.
Neked kell eldöntened, hogy megéri-e, mint ahogy nekem is el kell mindig ha autóba ülök így. Viszont jogosítványom van.
Amúgy én még nem láttam, hogy robogót megállítottak volna Budapesten igazoltatni. Mindig csak autókat szoktak.
Motorost akkor láttam h megállítottak, miután valami szabálytalanságot csinált. Erre figyelj, különben nem kell félned ettől. Na meg jó kevés zsaru is van. És ehhez hozzájön h napközben fogsz menni, akkor meg még el is veszel. Inkább késő este, meg éjjel van igazoltatás.
De 15 évesen 100-as gép szintén komoly. Biztos h tudsz vele menni egyáltalán? Lehet nem is a zsaruktól kéne félni elsősorban! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!