Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mire kell figyelnem ha körbe...

Mire kell figyelnem ha körbe akarom utazni a földet bringával?

Figyelt kérdés

persze tudom kell rengeteg pénz is meg egy bringa se árt ha van. inább az èrdekelne esetleg hogy milyen út vonal. vízumok. stb

komoly válaszokat várok....

2014. febr. 13. 20:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%

És ezzel az előélettel akarod a földet körbetekerni?

Vagy bátor vagy, de inkább vakmerő!

2014. febr. 14. 11:13
 12/20 anonim ***** válasza:

Valahogy vedd fel velük a kapcsolatot. Ők már megcsinálták.

[link]

Máskülönben szerinted hány olyan ember ír ide, aki komoly választ tud adni a kérdésedre?

2014. febr. 14. 14:58
 13/20 A kérdező kommentje:
azért írtam ide mert máshova nem igazán tudtam volna feltenni a kérdésemet....tudom hogy elég sok itt a komolytalan válasz de pl itt vagy te akik egy komoly válasszal segítettél a problémámon :D szóval attol hogy sok itt a gyökér, attól függetlenül még akad normális válaszoló mint te :)
2014. febr. 15. 13:52
 14/20 anonim ***** válasza:

OK. :)

Ha komolyan gondolod, akkor nagyon sok előkészítés, aztán meg kitartás kell hozzá, meg szponzorokat is kell keresned.

Ez biztos. A többit kérdezd azoktól akik már körbe mentek. :)

2014. febr. 15. 17:37
 15/20 A kérdező kommentje:
hát igen én se jövőhétre terveztem :D csak az a baj hogy amit megadtak linket egy Angol Német házaspárról, azokkal nem tudom felvenni a kapcsolatot :( esetleg valami elérhatőséget tudtok adni vagy valami? nagyon sokat segítenétek :) még valami, mondtátok a szponzorokat.... hogy tudok szponzorokat keresni?
2014. febr. 16. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Én adtam a linket.

A többire csak egyet tudok mondani. Ha komolyan gondolod, akkor mindent meg fogsz oldani. Ezek mind csak egy-egy megoldandó feladatok a végső cél érdekében. Ha valóban akarod, akkor megtalálod a kapcsolatot is és mindent.

Senki nem mondta, hogy könnyű lesz.

2014. febr. 16. 22:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Olvass utána Szirmai Gábornak, Bikemagon van róla pár cikk. Tanulságos, ha ilyeneken töröd a fejed. Ha az a stílus nem jön be, akkor nagyon sok pénz kell hozzá.

Kedves előttem szólók. Lehet vinni repülőn bringát, csak nem kézipoggyászként :)

2014. febr. 17. 02:04
 18/20 A kérdező kommentje:

Esetleg Szírmai Gábornak elérhetőséget tudtok adni?

meg szponzorokat hogy lehet keresni? valami ötlet vagy konkrét infó...

2014. febr. 17. 22:16
 19/20 George1971 válasza:
Ha szponzort keresel, akkor nem ártana villantani előtte valamit.. Pl.: eltekersz az Alpokba és vissza.. ha van sajtóvisszhang, már megkeresnek a cégek, hogy segítenek.. csak edd a kajájukat idd az italukat.. hord a ruhájukat...
2014. márc. 12. 12:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha vissza jönnek kérdezd őket.

[link]

2014. márc. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!