Mire kell figyelnem ha körbe akarom utazni a földet bringával?
persze tudom kell rengeteg pénz is meg egy bringa se árt ha van. inább az èrdekelne esetleg hogy milyen út vonal. vízumok. stb
komoly válaszokat várok....
És ezzel az előélettel akarod a földet körbetekerni?
Vagy bátor vagy, de inkább vakmerő!
Valahogy vedd fel velük a kapcsolatot. Ők már megcsinálták.
Máskülönben szerinted hány olyan ember ír ide, aki komoly választ tud adni a kérdésedre?
OK. :)
Ha komolyan gondolod, akkor nagyon sok előkészítés, aztán meg kitartás kell hozzá, meg szponzorokat is kell keresned.
Ez biztos. A többit kérdezd azoktól akik már körbe mentek. :)
Én adtam a linket.
A többire csak egyet tudok mondani. Ha komolyan gondolod, akkor mindent meg fogsz oldani. Ezek mind csak egy-egy megoldandó feladatok a végső cél érdekében. Ha valóban akarod, akkor megtalálod a kapcsolatot is és mindent.
Senki nem mondta, hogy könnyű lesz.
Olvass utána Szirmai Gábornak, Bikemagon van róla pár cikk. Tanulságos, ha ilyeneken töröd a fejed. Ha az a stílus nem jön be, akkor nagyon sok pénz kell hozzá.
Kedves előttem szólók. Lehet vinni repülőn bringát, csak nem kézipoggyászként :)
Esetleg Szírmai Gábornak elérhetőséget tudtok adni?
meg szponzorokat hogy lehet keresni? valami ötlet vagy konkrét infó...
Ha vissza jönnek kérdezd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!