Valaki megtudná mondani merre lehetne BRINGÁVAL?
oké utolsó de ahhoz én is értek de abba nincs benne hogy a rendőrök megfognak e büntetni.
többieknek szövegértés nulla grat:)
A Google helyett ezt ajánlom: www.utvonalterv.hu -> útvonaltervezés -> bicikli funkció!
Kipróbáltam olyan budapesti címmel, ahová tudom, hogy kell menni kerékpárút igénybevételével.
És működik! Ahol van kerékpárút, ott azt használja, egyébként pedig kis forgalmú utakat javasol.
Aztán beírtam a Gyöngyös-Veszprém relációt. A főútvonalakat elkerülte, Budapesten pedig használta a kerékpárutakat. Tehát nem a 3-as főutat javasolta, ami szerintem is a legrövidebb útvonal lenne.
A 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (KRESZ) 54. § (1) bekezdés szerint elvileg kerékpározhatsz lakott területen kívül főútvonalon, de sok helyen „kerékpárral behajtani tilos” táblával szokták tiltani.
Kerékpárral csak a vonatra és a HÉV-re szállhatsz fel, metróra nem. És a kerékpárnak is kell menetjegy. Ha a régi 3-ason mégy akkor Gödöllő és az Örs vezér tere között tudod kihasználni a HÉV-et. Ha Budapesten belül nincs helyismereted, akkor legegyszerűbb, ha ebben az útvonaltervezőben bízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!