Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tanulóvezetőként mire kell...

Tanulóvezetőként mire kell figyelnem autópályán? Külső, vagy belső sávban kell mennem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezeket az oktató elmondaná, csakhogy én holnap reggel vizsgázom városin, és még sosem voltam autópályán, most, ahogy jöttem hazafele, jutott eszembe, és holnap már nem tudunk kimenni. Félek, hogy olyan tételt húzok, amin autópályára kell menni, és nem tudom, hogy belső, vagy külső sávban kell e mennem?
2010. szept. 14. 17:40
1 2
 1/15 anonim válasza:
mindig a külsőben kell menni, a belső sáv előzésre van!
2010. szept. 14. 17:46
 2/15 anonim ***** válasza:
Így van, de szerintem autópályán a legkönnyebb menni.
2010. szept. 14. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Ezt már az oktatónak kellett volna tisztáznia, de ha meg van kresz vizsgád, akkor ezt nem ártana már tudni :S. Reméljük holnap túl leszel egy sikeres vizsgán, aztán mehetsz akárhova egyedül. Mi lesz akkor, ha ilyen és ehhez hasonló alapvető kérdésekben bizonytalan leszel?!
2010. szept. 14. 17:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Igazából eleinte nem voltam ilyen bizonytalan, de az oktatóm idővel egyre jobban lerombolta az önbizalmamat, mindenért kiabál, és mostmár abban sem vagyok biztos, amiben eddig az voltam..
2010. szept. 14. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
ez nem önbizalom kérdés, attól mert kiabál, még kéne tudnod vezetni ....
2010. szept. 14. 18:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Ejnye, ejnye! Ez nem válasz arra miért nem ismered a KRESZ-t! A belső sávot csak előzés céljából lehet igénybe venni, a folyamatos ott haladás tilos. Amúgy ha ilyen rossz az oktatód, miért nem váltottál? Azért drukkolok! :) És ha autópályát húzol ne parázz, az a legkönnyebb! :)
2010. szept. 14. 18:20
 7/15 anonim válasza:

Az az oktató aki kiabál, mi a k...anyjáért oktat? Menjen kamionsofőrnek (bár a legtöbb tényleg régen az volt) aztán ott kiabáljon a többi suttyóval.

Úgy húznék el másik oktatóhoz, mint a pinty!!! Iskola kiállít neked egy igazolást, hogy hány órád volt, és szépen keresel valakit aki nem egy barom.

Igaz, hogy tudnod kéne a kreszt, de azért az is érthető, hogy az ember amikor vezetni tanul, baromira nem az a legjobb, ha egy faxkalap ordítozik a jobb egyen...

2010. szept. 14. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

"Külső, vagy belső sávban kell mennem?"

Ezt nem az oktató mondja el, hanem KRESZ-ből tanultad. Hogy a bánatba mentél át a vizsgán???? Te szerencsétlen szar.

2010. szept. 14. 18:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Jobbratartás érvényes ott is!De hidd el nem az lesz a baj ha pályán kell menned.
2010. szept. 14. 18:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Bocsi mindenkitől, nem a külső sávra gondoltam, hanem a kapaszkodó sávra. Így már értem, miért gondolták többen, hogy nem ismerem a kreszt, de mostmár leesett, hogy nem is jól kérdeztem.

Amúgy gondoltam arra, hogyha most nem sikerül, váltok oktatót, de szerintetek van értelme, ha csak mondjuk 2 pótórát vennék vizsga előtt? Annyi idő alatt meg tudom szokni az új kocsit? Ettől félek, ezért nem váltottam mostmár. Amúgy köszi mindenkinek.

2010. szept. 14. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!