Boeing vagy Air bus?
" ugyanazt a nulla komfortot nyujtjak"
?? Már hogy függ a kényelem a gép típusától? A320 létezhet 180 üléssel és 140 üléssel is, utóbbi jóval kényelmesebb, nyilván.
3as válaszoló fogalom zavarban szenved.
Haver, a A320-B737 short és medium haul kategória,még a 777/A330 long haul változat.
Ha nem értesz hozzá, ne ugas bele a dolgokba.
Mindkét gyártmány tökéletes választás.
Szerintem pedig ez inkább diszlexia.. A 737-xxx sorozatot az A320/321-hez hasonlitottam, a 777-et az A330-hoz.. De leirom a gyengébbek kedvéért is,hogy a 737-xxx boeing esetében az a kategória,mint az Airbus esetében az a320,321 és hogy teljes legyen boeing esetében 777 az airbus a330-as kategóriájában van. És most jön a hopp : a 737-ből valóban sok féle utaskapacitásu létezik 70-240 főig. De ezeken egyforma az ülések térköze, egy 240 fős gép csak hosszabb,de nincs több hely a lábadnak,mint egy 70 fős kivitelen.
Érthető voltam,vagy ettől is gyerekesebben irjam le ?
" De ezeken egyforma az ülések térköze, egy 240 fős gép csak hosszabb,de nincs több hely a lábadnak,mint egy 70 fős kivitelen."
Ezt gondold át újra.
# 7/9 Időpont ma 18:24
Ha már diszlexia, akkor úgy látom te sem tudod mi mit jelent.
Az ülések "térközével" kapcsolatban pedig nem nyitok vitát.
Nap mint nap gépek közt dolgozom, de te biztos többet tudsz a google bácsi segítségével:D
Szavaiddal élve...Ég és föld a "székezés" egy 240 és 70 FÉRŐHELYES gépen. Ebből kifolyólag a hely is változik.
Az "XXX" jelzés,pedog még egy tervezés alatt álló típust jelöl..amely még nem létezik.Okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!