Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autósiskola, vezetés, oktató?

Autósiskola, vezetés, oktató?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég kezdtem el vezetni, eddig 2 órát vezettem még csak le. Viszont nagyon "félek" vagy legalábbis eléggé azt se tudom mit csinálok helyzet van az autóban annyi mindenre figyelek, egyszerűen be vagyok feszülve mondta az oktató is..itthon van autónk, de csak néha vezettem homok úton pár kanyart és kész.. az oktató meg első nap már átadta forgalomba hogy mehetek.. a kreszt nehezen tudom használni így forgalomban még.. tehát, hogy most kinek van elsőbbsége vagy egyáltalán mit kellene csinálnom és ilyenkor rossz döntést hozok vagy hasonló. persze semmi gond nem volt.. ne is legyen :d

hogyan legyen vezetés közben úgymond "lazább" vagy felszabadultabb..vezetés után mikor kiszállok az autóból még a lábam is zsibbad/remeg vagy valami ilyesféle..de nem tudom miért.. nem szoktam én izgulni főleg nem ennyire de úgy érzem túl sokat vár el miközben semmi még az alapot sem mutatta meg az oktató.. és ha úgy megyek oda hogy 0 vezetés..? mindig azt mondja hogy gyakoroljak otthon.. hát kösz, csak őt fizetem az a gond.. a másik meg, hogy nekem kell elmenni érte... tehát én menjek be busszal és sétáljak 2kmt.. máshol is így van?

köszi a válaszokat/tanácsokat!

2013. nov. 11. 22:59
 1/4 A kérdező kommentje:
ja hozzáteszem az oktató eléggé idegbeteg néha, tehát mindig mondja, hogy szépen váltsak, hangját se lehessen hallani kb meg egyéb.. váltottam viszonylag rendesen lehetett hallani persze... aztán olyanokat mondd már idegesen, hogy "még 1 ilyen és behúzok egyet" hát de ez mi már?.. 56 éves emberke..
2013. nov. 11. 23:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg fogod látni, hogy minél többet vezetsz, annál jobban össze fog állni a "kép". Egyre több mindenre tudsz majd figyelni, akár egyszerre is.
2013. nov. 12. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már most ellenszenves, akkor hagyd ott a fenébe az oktatót... Gondolj bele mi lesz később. Biztos vagyok benne, hogy találsz normálisat!
2013. nov. 12. 06:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Minden szemrebbenés nélkül ott hagynám a sulit, és átmennék másik iskolába..

Nekünk az oktatáskor azt mondták, hogy aki bele ül az autóba jogosítvány nélkül, akár földes úton vagy bárhol, és megállítja a rendőr, azonnal törlik az összes vizsga eredményét, megböüntetik 100 ezrekre, és egy évig eltíltják a jogosítvány megszerzés lehetőségétől!

Ja meg ugye mindent újra le kell rakni..az is plusz pénz és idő.

Nem értem, egy oktató hogy mondhat ilyet, hogy gyakorolj otthon :/

Amúgy értem mindig jött az oktatóm, mondjuk 28 éves srác volt, nagyon normális, gondolom a tiéd egy életunt idegbeteg gyökér lehet..

2013. nov. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!