Csigavérnél, Duna pláza/Berda J. u.! Tudnátok egy JÓ oktatót? Bővebben bent.
Csigavérnél vagyok. Kb 2 hete vizsgáztam KRESZből. Csak most tudok oktatót keresni.
BÁRMIKOR ráérek, (legjobb lenne hétköznap reggel/délelőtt) és szeretném mielőbb elvégezni (csak "ezzel" tudom majd a melóm kezdeni).
Nincs sok pénzem a felesleges pótórákra és a pénzéhes/lehúzós oktatókra...
Vezetés már megy (nem akkor látok először autót) de szeretnék mindent elsajátítani!
Gyorsan tanulok, és jó képességű vagyok!
Duna pláza/Berda József utcai pálya lenne nekem jó.
Aki tudna itt ajánlani egy JÓ oktatót, akivel KORREKTÜL lehet együtt 'dolgozni' az feltétlen írja meg, mert sűrget az idő!
("XY-t nem ajánlom, mert...." válasszal is segítetek de mindenképp helyileg ezeknél.)
Én Seregélyes Attilánál tanultam 6 évvel ezelőtt. Nem tudom ott dolgozik-e még, de maximálisan ajánlom.
Nulla tudással mentem hozzá, és 3 plusz órát javasolt a kötelezőn felül, és átmentem elsőre mindkét vizsgán (rutin, városi).
Kenőpénz nélkül.
Nagyon korrekt ember.
Szétnézek a neten, hátha dolgozik még (és éppen ott)!
Köszönöm a válaszod!
(Közben aki még tud, vagy van tapasztalata ossza meg velem! Tudom, hogy nehéz kifogni egy normálisat de így hátha több az esély mint 'hang' alapján.)
Nos ? Hátha van még tapasztalata (pozitív/negatív) erről a területről oktatókkal valakinek.
Sürgős lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!