Érdtől milyen messze van a Duna plaza? Normális válaszokat kérek!
Tömegközlekedéssel: 1 élet
Kocsival hétköznap: 4 óra (+4 vissza)
Kocsival szombat kora reggel: 1 óra
volán busszal mondjuk népligetig mész, azt szerintem tudod mennyi idő, nekem olyan fél óra rémlik rá max 45 perc talán?
Onnan pedig 3-as metróval ha jól emlékszem a gyöngyösi utca. Az kb 20 perc talán max 30.
nah látom közben volán lapon, hogy kelenföldiig megy a busz. (annó én dunaföldvárra jártam, az érd mellett ment el), mindenesetre ez is kb 40perc. Onnan esetleg 7es busszal 2-es metróig, az mondjuk 20 perc, asszem a blahánál megáll. Onnan deák ferenc térig a metróva, az kb 5-10 perc, deáktól pedig akkor a gyöngyösi az kb 10-15 perc.
szóval 1-1.5 óra alatt ott vagy.
oh, dunaföldvár! földim :)
jah, hát sztem menj be délibe, és onnan metrózz. vagy busszal kelenföld, ferenciek, kékmetró.
1óra alatt talán megúszod. vagy kicsit több...
köszii, hogy segítettetek.
azért kérdeztem, mert a duna plaza mellett valahol lenne az a hely ahova járnák táncolni.am.. érdemes egy 14 éves lánynak egy héten egyszer avgy kétszer oda be bemenni táncolni?mert az életem a tánc érden meg nincs olyan amit én szeretnék...sajnos...
de azért nagyon köszönöm...másoktól is várok választ
macerás lesz az biztos, de mindent az álmokért! :)
amúgy ha 14 éves lány vagy, legyél óvatos esténként, szerintem nem a legveszélyesebb, de egyáltalán nem is a legjobb környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!