Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érdtől milyen messze van a...

Érdtől milyen messze van a Duna plaza? Normális válaszokat kérek!

Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Tömegközlekedéssel: 1 élet

Kocsival hétköznap: 4 óra (+4 vissza)

Kocsival szombat kora reggel: 1 óra

2009. dec. 14. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:

volán busszal mondjuk népligetig mész, azt szerintem tudod mennyi idő, nekem olyan fél óra rémlik rá max 45 perc talán?

Onnan pedig 3-as metróval ha jól emlékszem a gyöngyösi utca. Az kb 20 perc talán max 30.

2009. dec. 14. 17:35
 3/9 anonim ***** válasza:

nah látom közben volán lapon, hogy kelenföldiig megy a busz. (annó én dunaföldvárra jártam, az érd mellett ment el), mindenesetre ez is kb 40perc. Onnan esetleg 7es busszal 2-es metróig, az mondjuk 20 perc, asszem a blahánál megáll. Onnan deák ferenc térig a metróva, az kb 5-10 perc, deáktól pedig akkor a gyöngyösi az kb 10-15 perc.

szóval 1-1.5 óra alatt ott vagy.

2009. dec. 14. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
megnéztem. astoriáig menj a 7essel. előbb lesz mint a blaha.
2009. dec. 14. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én Érden laktam. Vonattal elmész a Déliig, ott 2-es metró, Deák Ferenc téren átszállsz a 3-as metróra, és ott fog lerakni.
2009. dec. 14. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha óckodsz a vonattól, a buszos kelenföldes megoldás is jó, viszont ne menj az astoriáig se, mert egyből a híd után a ferenciek terén áll meg , ahol már van kék metró, ami a plazához megy
2009. dec. 14. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:

oh, dunaföldvár! földim :)

jah, hát sztem menj be délibe, és onnan metrózz. vagy busszal kelenföld, ferenciek, kékmetró.

1óra alatt talán megúszod. vagy kicsit több...

2009. dec. 14. 18:09
 8/9 A kérdező kommentje:

köszii, hogy segítettetek.

azért kérdeztem, mert a duna plaza mellett valahol lenne az a hely ahova járnák táncolni.am.. érdemes egy 14 éves lánynak egy héten egyszer avgy kétszer oda be bemenni táncolni?mert az életem a tánc érden meg nincs olyan amit én szeretnék...sajnos...

de azért nagyon köszönöm...másoktól is várok választ

2009. dec. 15. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:

macerás lesz az biztos, de mindent az álmokért! :)

amúgy ha 14 éves lány vagy, legyél óvatos esténként, szerintem nem a legveszélyesebb, de egyáltalán nem is a legjobb környék.

2009. dec. 27. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!