Nektek ki volt a vezetés oktatótok (név szerint) és melyik sulinál van ez az oktató. Illetve hogyan ítéled meg őt. Jó vagy rossz? Kedves vagy bunkó?

A csepeli ATI-nál vizsgáztam, az oktatóm valami László vagy Béle, vagy mittudomén, kétszer alálkoztam vele!
Meg rég is volt 1986...

18mk az iskola, az oktatóm Kati (a vezetéknevét nem tudom) Én nagyon szeretek hozzá vezetni járni, és alig várom, hogy mehessek megint :) Jókat beszélgetünk, nevetünk, nagyon jól tanít.
24/L

Én az ABC autósiskolánál tanultam, Érden. Nagyon elégedett voltam az oktatómmal. Nagyon kedves, és elképesztően türelmes volt, még akkor sem szólt egy rossz szót sem mikor majdnem összetörtem az autót az első órák egyikén egy sávváltásnál. Teljesen nyugodtan kezelte a helyzetet, bár gyanítom számított rá, hogy baj lesz :) és már bele is nyúlt. Én nagyon megijedtem, legszívesebben félre álltam volna kicsit lenyugodni, nem hagyta. Amiért így utólag hálás is vagyok, mert lehet hogy akkor soha többet nem ülök vissza a volán mögé. A nevét nem írom le, de ha valakit érdekel, annak privátban megírom.
Bár más téma, de azért megjegyezném (mert rengeteg rémhír kering róluk), hogy nekem még a vizsgabiztosokkal is pozitív élményem volt. Első alkalommal ugyan megbuktattak a 45. perc környékén, de jogos volt. A vizsgabiztos rendkívül korrekt volt, és kedves. Elmondta milyen apróbb hibáim voltak és elmondta mik az erősségeim. Második alkalommal is egy normális vizsgabiztost fogtam ki, nála átmentem, és adott néhány jó tanácsot is a jövőre nézve.

Mystic930405:
Köszönöm hogy megírtad az oktatód nevét és hogy nyugodt szívvel ajánlod másoknak is, azthiszem én is őt fogom ezek után választani ha sikerül az elméleti vizsgám. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!