Újpest Autósiskola. Mi a véleményetek?
Most megyek beíratkozni.
Melyik oktatót ajánlátok a vezetésre?
Olyan kéne aki türelmes, és nem akar kikezdeni fiatal lánnyal ( ha már nem lehet nőt választanom,mert mondjuk már mással vezet) Kösziii!
Türelmes oktató? :)
Szerintem ha van női oktató azt lemerem fogadni hogy sokkal rosszabb mint egy férfi oktató.
Beszéld ezt meg az autósiskola fönökével hogy te választani szeretnél oktatót.Ha ennyire finnyás vagy az oktatók miatt akkor viszont tovább fog tartani míg lerakod a sulit mert általában a jobb oktatóknak kevés az idejük és akkor heti egy vagy két alkalommal be kell érned.
Én pasi vagyok ,mindenből elsőre átmentem a keleti környékén tanultam.Nem tagadom nagyon rossz kapcsolatom volt az oktatommal mert szivattuk egymást,én őt azzal hogy egyesben kinyomott kuplung nélkül ráindítottam ő meg azzal hogy elvitt a leg ge cibb helyekre amit tuti hogy megszívod aztán ordibált mint az állat ha valami nem tetszett neki :) de nem tagadom az idiótának köszönhetően megtanultam vezetni.
Ja és még valami ha ki kezdenek veled akkor nem muszáj hagynod magad!Tanuld meg kezelni a helyzetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!