Melyik a legjobb autósiskola Debrecenben?
Automobil
mindenből elsőre átmentem, hibátlanul, az oktatók nagyon rendesek (vezetést Krammer Lajosnál csináltam), nem csesznek át, az 50 perces óra inkább 51 perc mint 49
Szia! Neked biztos nem aktuális már a dolog,azoknak szeretnék segíteni akik a jogsi szerzés előtt állnak.
Én az Orbán autósiskolánál szereztem Debrecenben,TURI ISTVÁN oktatónál. Mindenknek csak ajánlani tudom!!! Rendes,nem a pénzra hajt,jópofa,segítőkész. Tegnap tettem sikeres forgalmi vizsgát és nagyon fog hiányozni! Nagyon megszerettem vezetni,hála neki! Ráadásul maga az iskola sem drága (jelenleg 0 Ft kresz 75.000 Ft vezetés +vizsgadíjak). Sok sikert MINDENKINEK!
Úgy döntöttem írok ide, ugyanis én az itteni vélemény alapján választottam végül Turi Istvánt az Orbán Autóiskolánál és csalódnom kellett.
Türelmetlen, lekezelő és teljesen kiábrándít. Úgy gondolom egy jó oktatónak képesnek kell lennie arra, hogy levegye a válladról a stresszt, ezzel együtt pedig megtanítson felelősségteljesen és koncentráltan vezetni. Ehelyett ő inkább még rárak a válladra egy lapáttal és rajtad vezeti le a saját feszültségét is minden egyes alkalommal. Nem ordibál, inkább csak masszív ideggel beszél veled és veszi el minden új alkalomra összekapargatott kedvedet a vezetéstől. És nem csak veled beszél ilyen stílusban, folyamatosan hallgatnom kellett ahogy a feleségével is ilyen hangnemben beszél a telefonon keresztül.
Ráadásul még el se követtem semmilyen nagy bakit (kivéve talán mikor hirtelen úgy döntött, hogy váratlanul jól rálép még a gázra ő is és nem tudtam megfelelően lekezelni a meglepetését) és igyekeztem tolerálni a stílusát követve minden szavát, de egyszerűen a 14. óra után megköszöntem inkább. Éreztem, hogy a megfelelő közös harmónia hiányában vele nem leszek sikeres.
Persze lehet van akivel egy tündérbogár, én nem tudom elképzelni, de inkább leírtam mielőtt valaki az itteni vélemény alapján elsieti a választást, mint ahogy én tettem.
F/19
"Az elsősegély, az elmélet és végül de nem utolsó sorban a gyakorlat a legjobb náluk"
Már ne haragudj, de a többinél is próbáltad?
Mert összehasonlítani csak úgy lehet.
Szerintem erre annyi válasz van ahány típusú ember. Mindenkinek más és más fontos egy autósiskolánál.
Én a Vida autósiskolában tanultam Hajdúszoboszlón, de tudtommal Debrecenben is tartanak oktatást.
Nekem a legfontosabb nem az volt, hogy egyből átmehessek vizsgákon(ennek ellenére minden vizsga egyből meglett), hanem, hogy valós tudást kapjak, amit utána bármikor használhatok.
Sok kutakodás után azt láttam, hogy ebben a Vida atósiskola a legjobb. És valóban mindenre jól megtanítottak és azóta is bátran baleset mentesen közlekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!