Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 2013-ban hogyan zajlik egy...

Dozsejodi kérdése:

2013-ban hogyan zajlik egy pályaalkalmassági vizsga 4 kategória?

Figyelt kérdés

Sajnos 5 x buktam ,kismama vagyok és szeretném minél előbb

a jogsit ne kelljen mindig másra hagyatkozni,idáig jutottam hogy 5 forgalmi sem sikerült és ugye ez után Páv jön,szeretném tudni mire számítsak!

2013. okt. 29. 12:36
 1/2 Zozymo válasza:
Szia!!! Nem tudom milyen PÁV vizsga van személyautónál, de teherautónál kellett,azt tudom.Ha a NKH-nál kell vizsgáznod, valószínűleg olyan lesz. Beülsz egy gép elé,és reflex meg kitartás feladatok vannak. Írok bővebben ha érdekel.
2013. okt. 29. 20:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ ,igen ha időd engedi leírhatod nekem bővebben,elég elszomorító hogy még ezt is meg kell csinálni és utána vizsgázhatok csak újból forgalomban,jobb lett volna az elején megcsinálni és ha nem vagyok alkalmas akkor nem dobok ki ennyi pénzt az ablakon!!!még 1 x köszi szia

2013. okt. 31. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!