Mennyire igaz ez, hogy 2014-től mindenkinek újra kell vizsgáznia, akinek van valamilyen kategóriás vezetői engedélye?
Szerintem nem igaz, ennyi embert egyszerre levizsgáztatni újra, stb.. de nem tudom pontosan! Éppen ezért kérdeztem meg itt!
stb..
Abból népharag lenne
Szó volt róla de szerintem nem merik meglépni
Lol. Egy több, mint egy éves cikk még mindig riadalmat kelt?
Ember, nem félsz, hogy a németek lerohanják Lengyelországot? Vagy hogy a törökök beveszik Budát?
Különben is, mi az a baromság, hogy az EU által bevezetett új kresz? Miféle ostobaság ez? Jó, hogy nem azt kérdezed, tényleg vége lesz-e a világnak 2012 decemberében... Édes istenem, hát tényleg ennyire elbutul az emberi faj?!
Nyugi!
Ez olyan, mint a rendszámcsere..azt is feladták. a jogsi még keményebb dolog...az országban alig lenne aki vezethetne... nézz szét, aztán töprengj..csak egy példa: ha egy lámpánál a kiegészítő zöld nyíl világít, mégis áll a versenyző...aztán azt kiabálja, hogy piros..a nyíl nem neki szól.hogy kinek, azt nem tudja...drága autó, friss jogsi.
Jobb, hogy nem vizsgázunk. Nagy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!