Használ valaki ilyen radardetektort? Megéri megvenni, mert most akciós?
Lakott területen kívül volt ez a rengeteg tábla. De mindegy, nem fogok magyarázkodni.
Ahogy korábban is írtam, nem száguldozok. Főleg nem szándékosan. Nem 90 helyett mentem 150-nel, hanem 60 helyett 72-vel.
"hanem 60 helyett 72-vel."
Ez kicsit sántít, mivel 60-as táblánál 76-tól büntetnek... :) Valószínű, hogy vagy a sebesség határt nézted el, vagy a példád nem valós... :) Igazából lényegtelen, felőlem 172-vel is mehetsz, én csak próbáltam segíteni ebben a dologban. :) Nincs jelentősége ha 120al mész, ha 20-al, attól még ugyan úgy nem érzékeli az SCS-103as lézert a detektor. :)
Egy éve volt, lehet rosszul emlékeztem. De tényleg tök lényegtelen. A lényeg, hogy nem vagyok notórius száguldozó.
A notórius száguldozó megveszi 250-ért a lézerblokolót és száguldozik tovább.
De jólesik, hogy ennyire foglalkozol velem. :)
Okés, köszi. Egészen megszerettelek. :)
Egy barátnőmnek van a bmw-jében blokkoló.
Az egyéni szoc problem:) Lehetni lehet blokkoló, az már más kérdés ha a rendőr ezért megállítja, akkor mit fog szólni hozzá... :) Elkobzás, feljelentés, bírság..stb lehet válogatni :)
Link: [link]
Be kell tartani a sebesség határokat és nincs gond.
Nem kell költeni a pénzt ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!