Pálya matricát ráérek aznap 24h-ig megvenni? Pl:jan.30-án 06h-kor használom a fizetős részt akkor ráérek megvenni a matricát jan 30. -án 24:00-ig?
Valami módon szerencséje volt, ha nem küldtek neki ki bírságot.
Engem úgy büntettek meg, hogy az M0-ról M0-ra áthajtás közben beragadtam az autópályán, mert túlszaladtam a lehajtón. Kamionosokat előztem, akik nem engedtek ki. Mögöttem meg a értelmes tolt, muszáj volt menni tovább. Felhívtam a kezelő, megnézték a videót, igazat adtak, megbüntettek.
ezt olvasd el, ne okoskodj.
Attól, hogy valakit még sose büntettek meg, nincs igaza. ez olyan, mint amikor a sok okos kitalálta, hogy ha van egy 30-as korlátozás az nem km/h-ban van, mert nincs ráírva, de attól még a kreszben benne van, hogy igen.
A pályamatrica visszamenőleg nem érvényes. Ha utólag veszel, attól a perctől érvényes. Ha mázlid van, addig nem kaptak le, viszont akkor fölösleges is venned utólag. Ha lekaptak mindegy. Annyi a kül. hogy ha aznap befizeted, olcsóbb a pótdíj. Fogadd el, ha ez nehéz akkor ne menj autópályán, vagy csináld, és ne reklamálj, ha mégis jön a bünti, mert a szabály az szabály. "A törvény nem ismerete nem mentesít annak betartása alól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!