Szerintetek melyiket volna érdemesebb megvenni melyiknek van jobb motorja stb?
Első!
Attól, hogy Te hülye vagy valamihez még nem biztos, hogy mindenki az!
Ha nem tudsz valamihez érdemben hozzászólni akkor hallgass!
Kérdező!
A Kubota, Iseki, Yanmar, Shibaura, Hinomoto és a Mitsubishi kistraktorok minősége között nincs érdemi különbség! Mind kiváló minőségű gép! Ne márka alapján dönts!
Sokkal inkább a felhasználási cél és a gép paraméterei alapján.
Tehát kezd ott, hogy felméred, hogy pontosan milyen célra fogod használni a traktort. Írd össze a traktorral szemben elvárt legfontosabb követelményeket.
Pl maximum milyen széles lehet, hogy beférjen a sorok közé, a sor végi fordulókban 3 méteres körön belül megtudjon fordulni. Ha talajművelésre nem használnád mérlegeld, hogy szükség van-e összekerékhajtársa ami úgye egy magasabb árszinttől érhető el. Mérlegeld azt is, hogy szükség van-e rendszámra.
Aztán az így összeállított elvárásokkal menj el egy kereskedőhöz aki majd tudni fog neked segíteni a választásban.
Lehetőleg olyan traktort vegyél ami közvetlen Japánból érkezett a kereskedésbe. Ne olyat amit már Európában nyúztak!
Olyan kereskedést keres ahol a későbbiekben tudják biztosítani az alkatrészellátást!
Hát én annyit mondok, hogy van itt a faluban egy Yanmar, ami már füstöl, mint állat, de azért még húz rendesen. Viszont a haveromnak van egy Isekije, azt is rengeteget nyüstölték, szinte mindig padlógázzal, és egy szem füst sem jön a kipufogójából.
Szerintem a Mitsubishi nincs olyan jó, mint a Yanmar meg az Iseki, én Isekit vennék, ha választanom kéne.
Kubotot nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!