Nyaralásra itthon főzni a jobb, vagy ott megvenni az alapanyagokat?
Balcsira megyünk 3napra egy vendégházat vettünk ki. tehát magunknak főzük/sütünk. nem tudom eldönteni hogy hogy lenne jobb. itthon megvenni a kaját is esetleg megcsinálni( lecsó, pizza... ami kibírja azt is ha esetleg felolvadna a jégakku a hűtőtáskában,és alap cuccokat amit ott csinálunk meg) , és levinni, vagy lent megvenni, de ott nem fogok nekiállni főzni max egy bográcsozást támogatok:)
Ugye ha itthon veszem olcsóbb mint lent, de vonattal lecipelni még azt is..háááát nem tudom, lent meg nagyon drága...még az Interspar is drágább sokkal mint itt.
Ti hogy szoktátok megoldani?
Egyetértek az első válasszal! Nyaraláskor sose eszünk "rendes" kaját. Reggelire szendvics, ebéd a strandon, vacsira meg szalonnasütés, bogrács, vagy valami egyszerű...
Kölyök koromban amíg mi apámmal a strandon henyéltünk, addig anyám a sátor előtt főzött a kemping tűzhelyen, amit hajnalban vásárolt. Kaja után mi mentünk vissza a strandra, anyám meg mosogatott bőszen. Pont mint otthon, csak rosszabb körülmények között! Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!