A kamionosok hogy vezethetnek ennyit?
Figyelt kérdés
Hogy lehet az(főleg belföldeseknél) hogy,a sofőr pl este 9-kor leteszi a gépet ,majd éjjel 3-kor már ismét vezet.Milyen módszerrel játsszák ki a szabályokat,mert ha egy ellenőrzésnél kiderül ez a túlvezetés akkor keményen büntetik.Illetve ez a módszer alkalmazható mondjuk akkor is ha a sofőr nem teszi le a gépet minden nap,pl hetelős/nemzetközi járatokon.2013. okt. 17. 12:37
11/16 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget hogy kérdezhetsz?--Itt? Valaki megkérdezi hogyan csináljátok a nejeddel a hálószobában? Arra is válaszolsz?- és kamionosnak gondolod magad.....
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsó te egy jó nagy hülye vagy...ezt a választ tök felesleges volt leírnod.Amúgy meg miért volt hülyeség ez a kérdés?Azért kérdeztem meg mert nem tudom,és azért nem tudom mert nem vagyok kamionos,sőt még kamionos ismerőseim sincsenek.Világos?
2013. dec. 20. 22:39
13/16 anonim válasza:
Kedves jókomám !Azt hogy hülye vagyok elismerem ,de kamionos, ami Te majd tálán,egyszer. Nem tudom hogyan irjam neked körbe ,hogy fel tudjad fogni,ez egy érzékeny terület amit nem illik feszigetni. PL azért -ki vagy Te? Lehetsz tényleg egy mazsola kezdö,vagy egy k-felügyeletes aki statisztikát gyüjt magának ,amit ellenünk használ majd az úton. Ezt naggyából úgy fogd fel mint a ciganybünözést ami nem létezik. Kérdésedre szerintem kaphatsz választ hogy tanulj,de az abszolut nem nyilvános.
14/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy egyszer kamionos leszek,de eddig a kérdésben említett okok miatt nem vágtam bele,mert félnék hogy balesetet okozok.Amúgy meg egy ellenőr meg már úgy is tudja a csalási módszerek nagy részét,úgyhogy nekik itt sok újat nem lehet mondani.
2013. dec. 21. 14:43
15/16 anonim válasza:
Valoszinüleg igazad van, de azért igyekszünk egy pici lépéselönyt tartani, ezért ha lehet nem igazán szerencsés kibeszélni mi az éppen sláger módszer.
16/16 A kérdező kommentje:
Persze nem is az új módszerekre voltam kíváncsi,mert az evidens hogy azokat nem itt beszéljük ki,hanem a régóta ismert,már-már "elavult" trükkökre vonatkozott a kérdés.
2013. dec. 22. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!