Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » én nem igazán értem miért...

én nem igazán értem miért buktatak meg a forgalmi vizsgán 6perc után és ez hogy lehetséges e vagy csak pénzről szól a dolog?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 05:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És ha ilyen hangon beszélsz az oktatóddal is, futsz te még további 3-at is zsenikém!

Ő is a te pénzedből él!!!

2013. szept. 26. 10:30
 12/15 Dörmögő ***** válasza:
46%
30 órát vezettem oktatóval, utána ha 8 hibaponttal is de sikeres vizsgát tettem elsőre. Így én azt mondom hogy tapasztalatom szerint nem a pénzről szólt a dolog, és én úgy látom hogy a "pénzről szól az egész" felkiáltással szinte mindig a bukottak élnek. Valószínűleg hibáztál, és ezért megbuktál. Ha a pénzről szólna az esetedben akkor még hagytak volna szerintem tovább vezetni, mert akkor összegyűjtenek neked 10 hibapontot olyanokból hogy nem nézel eleget a tükörbe meg lassan haladsz, későn váltasz stb. Ezekbe bele sem lehet kötni mert sok közülük csak megítélés kérdése.
2013. szept. 26. 11:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,én nem azért mondtam a pénz dolgot mert meg buktam,ha nem azért mert a kartonomba csak 30óra volt be írva és vezettem 45 órát. ..
2013. szept. 26. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez az indok kekeckedés, be kell kalkulálni, hogy pénzre is mennek, igen. Legközelebb precízebb leszel.
2013. szept. 26. 17:11
 15/15 anonim ***** válasza:

# 13

Ennek semmi köze sem a vizsgabiztoshoz sem pedig a vizsgádhoz. Szimplán csalt az oktatód, hogy ne kelljen sarcot fizetnie az autós iskolának a megtartott órák után illetve ne kelljen adót sem fizetnie...

2013. szept. 26. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!