Forgalmi vizsga, ez így lehetséges?
Hát minden lehetséges, ha a vizsgáztató köcsög...
Én is másodikra mentem át.
Másrészt szerintem kevés az ember és kell nekik a pénz. Szerintem ez is benne van abban hogy sokat buktatnak.
attól te még ne fizess nekik!
majd miután meglesz a jogsid, közöld az oktatóval, hogy qrva az anyja
egyébként pusztán azért már meg lehet buktatni, hogy végig 40-el mentél, teljesen mindegy, hogy hol és, hogy mennyire akadályozod vele szerinted(!) a forgalmat, mivel a megengedett 50. igenis meg lehet buktatni a folyamatos 40 km/h-ért
de!
ha te végig 40-el mentél és nem szólt mondjuk mittudomén, 20 perc után, hogy na akkor mostantól 50 vagy megbuktál, és hagyta, hogy te vezess vissza, akkor nem buktathatott volna meg
ha nem felelsz meg a forgalmin és ezt látja vizsga közben, akkor szól, hogy megbuktál és az oktatód vezet vissza, de olyat nem csinálhat, hogy hagyja, hogy te vezess vissza és ott jelenti be, hogy buktál
hallottam már olyat, ezért kapott a vizsgabiztos a szájára
köcsögök voltak.
keress másik oktatót. attól vegyél még órákat (ne ettől a pénzéhes köcsögtől), aztán vizsgázz le és utána valahogy bosszuld meg a korábbi oktatódnak és a buktató vizsgabiztosnak a dolgot. Kűldj rájuk ellenőrt, vagy kendd be szarral a házuk kilincsét... de valahogy bosszulj. Az megnyugtat.
sok sikert
ez érdekes dolog,mert hiszen elvileg ha te vezetsz visszafele is akk már szinte tuti biztos h átmentél.nekem 1 hónapja vt a vizsga,szerencsére átmentem igaz 3-ra.
az elsőnél nem engedtem el egy bringást,de nagyon jó fej vt a vizsgabiztos,azt mondta h jól vezetek,de látszik h még nincs nagy rutinom,de jó vezető leszek,mert türelmes vagyok és körültekintő.
a második vizsgaboztos egy köcsög vt,már az elején azt hittem benyögi a személyimre h ez nem én vok,na mind1.
ő azért buktatott mert megelőztem egy balesetet.nekem vt elsőbbségem,de a kocsi túl gyorsan jött,kb. úgy 70en,a megengedett 50 helyett,nem állt meg egy az egybe kifordul taz útra,de úgy h majdnem megpördült,erre közölte a vizsgbiztos,h nem ismerem a jobbkéz szabályt,az oktató is hiába mondta h de nekünk jött vna,a válasz: annak is van fékje...
majd 15 percig osztott,h szélsőségesen vezetek,mert nem vártam meg egy rokkantkocsit,bátran kihajtottam elé,a 3 házra levő kocsi elé meg nem.
nem szóltam semmit,csak utána miután kiszállt az oktatónak mondtam,h nem azért de a rokkantkocsi hiába nyomja a gombot 15nél nem tud gyorsabban jönni,a kocsinak meg fél percbe kerül felgyorsulni.
na mind1.
az vigasztalt akkor h 5. vizsgázó voltam és addig 1 ember ment át,bnőm dun ment ő 11-12. vt de még nála is max. 3an mentek át.
szóval ő tényleg csak zsebre ment...
3.szorra az első vizsgabiztost kaptam,nagyon örültem neki,azt mondta h nagyon jól vezetek, és nem fél beülni mellém :) 20 percig tartott a vizsga,mert közölte h ami fontos azt már megcsináltam jól :)
szóval azért akad jó fej vizsgáztató is :) :)
Az a lényeg hogy sikerült akkor neked:)
Csakhogy nekem meg mondta az oktató hogy ez a vizsgabiztos,akit akkor kaptam a legengedékenyebb..És ha ez ilyenér megbuktat,a többi ha őket kapom,úgyis úgy kötnek bele ahogy csak akarnak..és azért a mai világban 11000 nem kevés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!