Forgalmi vizsga, ez így lehetséges?
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam a forgalmi vizsgámon.Itt úgy van nálunk,hogy ha megvan a 20 óra a 21.-en már lehet menni a vizsgára.Úgy éreztem h készen állok rá így hát kértem időpontot az oktatómtól.Az oktatóm nem nagyon támogatott,de semmi olyasmit nem mondott h nem jól vezetek.A vizsga előtti órámon nem bakiztam nyugodt is voltam.Aztán a vizsga után visszavezettem az autót,és bejelentette a vizsgabiztos h megbuktam.Azt mondta mindent jól csináltam,szépen sávot váltottam,jeleztem mindig,körültekintő voltam,de meg kell hogy buktasson mert 40-el mentem.Mindig a külső sávban mentem,így a közlekedést úgy gondolom nem akadályoztam.Azután az oktatóm,olyanokat a fejemhez vágott.Idézem "miért sajnáljuk a pénzt hiszen így is úgy is ki kell fizetni" Nem furcsa??Azt mondta csak azért buktattak meg mert bizonytalan voltam egy két helyen.Azt gondolom,hogy akik már régen vezetnek,ők is néha elbizonytalanodhatnak,nem hogy én.Mi a véleményetek róla?Köszönöm szépen a válaszokat előre is!2011. máj. 4. 11:59
21/22 anonim válasza:
Az indokolatlan lassu haladas is bukas ok. Nem tudom hogy 50es vagy 70es tablanal cammogtal 40el, de meg 50esnel is tulzas azert.
Az hogy van masik sav meg nem jelenti hogy nem tartod fel a forgalmat, mert lefoglalsz egy savot, folyton teged kell elozgetni...
Ha az ISMERT utvonalon, amin mentetek mar joparszor is csak 40el tudsz vegigmenni, akkor mi lesz ha friss jogsival valami ismeretlen helyen kell vezetned, ott mennyire fogsz lelassitani? 20ra?
22/22 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy végül hányadszorra sikerült? :) engem is ugyan úgy buktattak meg mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!