Belém tolattak! Volt már valakinek ilyen balesete? Mi történt?
Ha nem ismeri el, és neked nincs tanúd, akkor ez az egyik olyan eset, amit senki se fog tudni bizonyítani! Perelni is csak pénzkidobás.
Szerintem.
Apropó: James Bond nem segített, ha már kihívtad? Pedig neki vannak csuda kütyüi...
:D
"rögtön hívtam a 007 számot."
Vegyél be valami csillapítót!
Az volt a segítség amit írtam. Megszívtad, ennyi. Ha még idegeskedsz is, akkor se lesz jobb.
Attól jobban érzed magad, ha elmesélem, hogy nekem is volt hasonló esetem (Ugyanis nem az ujjamból szoptam amit írtam): Parkoló autók sora mellett haladtam amikor a sorból elindult egy autó és szemből letarolta a kocsim jobb oldalát. A kihívott helyszínelő közölte, hogy nem tud megállapítani egyértelműen vétkest, így vagy megegyezünk, vagy mindkettőnket megbírságol a helyszínen 5-5 ezer Ft-ra, mert szerinte 50-50% a felelősség. A vége az lett, hogy ment mindenki a dolgára törött autókkal bírság és kártérítés nélkül.
Na most már jobb?
Álljál már le Kérdező...
Egyrészt kaptál választ. Nem jószándékút, hanem egy tényeknek megfelelőt.
Másrészt Harkonnennek sok válaszát olvastam már, és egyáltalán nem nevezném félkegyelműnek. Mindig normális válaszokat ad, és ami a legfontosabb: normális hangnemben.
Szóval kettőtök közül nem ő a félkegyelmű, hanem te, aki egy ártatlan és egyáltalán nem bántó viccet halálos sértésnek vesz, és elkezd személyeskedni egy vadidegen emberrel.
Mi itt nem tehetünk róla, hogy a csillivilli autódat lezúzta egy idióta, szóval ne rajtunk a válaszolókon töltsd ki a mérgedet.
Egyébként tényleg bosszantó egy helyzet, így hogy rendőrt hívtál még a kerekeit sem tudod kiszúrni, mert rögtön hozzád mennének kérdezősködni a tulaj feljelentése után. Mert kb sajnos ennyit tudtál volna csinálni, hogy "legalább" neki is legyen valami kára, ha már az őáltala okozottat nem tudod rajta behajtani.
Köszi Valamokka!
:D
Igazából a kérdező (gondolom) hölgynek nem tanácsra, hanem egy vállra van szüksége, ahol elsírhatja a bánatát, de akkor nem a közlekedés, hanem pl. az emberek kategóriába kellett volna írnia!
:)
"Azóta használok egy ilyent, amióta egy egyértelműen jobbkezes saroknál jobbról belémjöttek, s mégsem én voltam a hibás."
Ez most komolyan érdekel, hogyan történt?
Úgy, hogy ez egy kettős T elágazás. Én a T szárában érkeztem. A tőlem jobbra eső útszakasz kb. 15-20 méter. Ha nem fordítom arra a fejem, akkor is tisztán végiglátom.
Amikor megkezdtem a kikanyarodás itt nem volt senki. A kanyaorásom közben forult rá ő az útra, s mentünk össze. Ő jött belém, az én álló autómba. (Gyalogos miatt álltam meg.)
Ennyi történt. Roppant kedves és késséges volt. Az én autómban a kár nem volt több egy jobb első felületi karcnál, s a díszléc akeréknél a díszléc 2 kapcsa törött el. A biztosítóval ő közel 400 ezer forintos kárt fizetettett ki. Én nem láttam nála sem komolyabb sérülést a kocsin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!