Wizzair jegy törlése/módosítása közeli hozzátartozó balesete miatt. Van ezzel valakinek valami tapasztalata?
2 nap múlva utaztam volna, de az egyik szülőm súlyos balesetet szenvedett, így nem tudok utazni. Van rá esély, hogy módosítsam valahogy a dátumot, vagy buktam a jegyet?
Tudom, hogy alap esetben nem lehet, de hátha van esetleg valakinek pozitív tapasztalata... Érdemes őket felhívni?
Azt tudom, hogy halal eseten visszafizetik a teljes osszeget. Ebben az esetben viszont nagyon alapos indok kell a Wizzairnek, hogy miert is nem tudsz elutazni abban az udopontban. Pl: mert te vagy az egyeduli hozzatartozoja a balesetet szenvedettnek, es nem tudod elhagyni az orszagot.
Az a baj, hogy ez is csak akkor mukodne, ha azzal tortenik sulyos baleset aki repult volna. Igy elegge necces, de egy probat meger.
Hivd fel a wizzairt es mondd el a tortenetet ugy, hogy meghassa oket. Hidd el ok is emberek es ha jol tallalod a tortenetet, es van lehetoseg ilyen esetben a visszafizetesre vagy modositasra akkor meg fogjak adni.
Kerdezd meg, hogy ugy lehetseges-e, hogy a jegy ertekeben kapsz egy kupont amit 1even belul felhasznalsz.
Szurkolok, es sajnalom :(
Köszi a válaszokat. Felhívtam őket (a nem emelt díjason), nagyon segítőkész volt az ügyintéző, bár ő nem tudott mit csinálni. Kell írni egy kérvényt és lehet, hogy utólag jóváírják a módosítás díját, de nem ígért semmit...
Így 8250Ft módosítási díj + a jegy különbözetért tudtam csak módosítani.
Válaszoltak és nincs lehetőség méltányossági alapon sem.
Kizárólag akkor, ha az utassal történik baleset/betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!